Registracija Prijava preko FB
Ski staza Crni vrh Divčibare (foto: Divčibare Ski Resort )
Ski staza Crni vrh Divčibare (foto: Divčibare Ski Resort )
13.01.2021, 08:08

Počela ski sezona na stazi "Crni vrh" na Divčibarama

č: | fb:

Staza "Crni vrh" na Divčibarama, u okviru "Divčibare Ski Resorta", od danas (sreda 13. januar) otvorena je za posetioce. Radno vreme skijališta je svakog dana od 9 do 16 časova.

 

Iz "Divčibare Ski Resorta" saopštili su da će se, radi sprečavanja pojave i širenja epidemije koronavirusa, na skijalištu primenjivati sve mere koje je donela Vlada Republike Srbije, kao što su: držanje socijalne distance od najmanje 1,5 metar, nošenje zaštitne maske ili bandane, i rukavica.

 

Kako bi se izbeglo čekanje u redu na kupovinu ski karata omogućena je njihova online kupovina, putem e-komerca na sajtu. Cenovnik ski karata nije se menjao u odnosu na prošlu godinu, tako da jednodnevna karta košta od 1.100 do 1.400 dinara, a poludnevna od 800 do 1.000 dinara. Ski karta za šest dana košta od 6.000 do 7.300 dinara, dok je cena ski pass-a za 10 dana u sezoni od 8.400 do 10.500 dinara. Besplatna vožnja za decu uzrasta do pet godina.

Ski staza Crni vrh Divčibare

Ski staza Crni vrh Divčibare (Foto: Divčibare Ski Resort )

 

Na ski stazi rade ski rental, škola skijanja i restoran DivčiBAR. Tokom cele sezone dežuraće zdravstvena služba i Gorska služba spasavanja Srbije. Cena individualnog časa u školi skijanja je 2.500 dinara, dok je za grupe od pet osoba 1.200 dinara po osobi.

 

Ski staza "Crni vrh" na Divčibarama duga je 850, sa visinskom razlikom od 180 metara, ima dvosednu žičaru kapaciteta 1.200 skijaša na sat. Na stazi je u funkciji i sistem za veštačko osnežavanje sa šest topova i dve žirafe. Po međunarodnoj kategorizaciji, staza ima crvenu oznaku i namenjena je veštijim skijašima.

Ski staza Crni vrh Divčibare

Ski staza Crni vrh Divčibare (Foto: Divčibare Ski Resort )

Više informacija na sajtu www.divcibareskiresort.com

Aktuelno

Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 17 sati 28 minuta

U Valjevu preminula još jedna osoba, 30 novozaraženih

Od posledica koronavirusa u Valjevu je preminula još jedna osoba, pozitivno još 30, dok je u odnosu na prethodni izveštaj u Kolubarskom okrugu novoobolelih 37. Hospitalizovano je 84 pacijenta,...

Vakcina (foto: Đorđe Đoković)
Saopšteno iz Doma zdravlja Pre 21 sati 30 minuta

Vakcinisanje za pojedine kategorije u kućnim uslovima

Pacijenti koji su registrovani u Službi kućne nege i lečenja mogu se vakcinisati u kućnim uslovima, saopšteno je iz valjevskog Doma zdravlja. Oni će vakcinisanje moći da zakažu radnim danima na...

Valjevo (foto: Đorđe Šoković)
Saopštenje Lokalnog fronta Va 23.01.2021

Grad, nakon šest godina, knjižio akcije Krušika

Lokalni front Va je uporno ponavljao da je "Krušik" akcionarsko društvo u kojem građani Valjeva imaju akcije vredne preko 825 miliona dinara. Te akcije valjevske fabrike Grad je konačno uknjižio,...  · 13 komentara