Sedište GrO SNS (foto: Đorđe Đoković)
Sedište GrO SNS (foto: Đorđe Đoković)
13.01.2021, 08:23

"Napad na Aleksandra Vučića i njegovu porodicu je napad na državu"

č: | fb:

Valjevski odbor Srpske napredne stranke oglasio se saopštenjem za javnost u kome najoštrije osuđuje pretnje upućene Aleksandru Vučiću i njegovoj poroici, ne navodeći o kakvim pretnjama je reč, niti ko je kada i gde je pretio Vučiću.

 

Saopštenje prenosimo u celini.

 

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu najoštrije osuđuje jezive pretnje upućene Aleksandru Vučiću, predsedniku Republike Srbije i njegovoj porodici.

 

Ovo nije prvi put da se na ovako gnusan i primitivan način iskazuje političko nezadovoljstvo, a činjenica da se oni koji prete i pozivaju na linč više ne kriju iza pseudonima na društvenim mrežama, posebno uznemirava.

 

Srpska napredna stranka je stranka posvećenih i ostvarenih ljudi koja podržavajući politiku predsednika, Aleksandra Vučića propagira politiku ekonomskog i društvenog prosperiteta Srbije. Svaki konstruktivan razgovor koji vodi u tom pravcu jeste dobrodošao, a svaka pretnja i poziv na linč vode ka putu destrukcije i mi to nećemo dozvoliti.

 

Napad na predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu je napad na državu i sve njene građane. Zato zahtevamo od svih nadležnih institucija da što pre reaguju i zaustave ovakve, nedopustive pojave u našem društvu.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 1 sati 34 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 4 sati 11 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 1 komentar