Sedište GrO SNS (foto: Đorđe Đoković)
Sedište GrO SNS (foto: Đorđe Đoković)
13.01.2021, 08:23

"Napad na Aleksandra Vučića i njegovu porodicu je napad na državu"

č: | fb:

Valjevski odbor Srpske napredne stranke oglasio se saopštenjem za javnost u kome najoštrije osuđuje pretnje upućene Aleksandru Vučiću i njegovoj poroici, ne navodeći o kakvim pretnjama je reč, niti ko je kada i gde je pretio Vučiću.

 

Saopštenje prenosimo u celini.

 

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu najoštrije osuđuje jezive pretnje upućene Aleksandru Vučiću, predsedniku Republike Srbije i njegovoj porodici.

 

Ovo nije prvi put da se na ovako gnusan i primitivan način iskazuje političko nezadovoljstvo, a činjenica da se oni koji prete i pozivaju na linč više ne kriju iza pseudonima na društvenim mrežama, posebno uznemirava.

 

Srpska napredna stranka je stranka posvećenih i ostvarenih ljudi koja podržavajući politiku predsednika, Aleksandra Vučića propagira politiku ekonomskog i društvenog prosperiteta Srbije. Svaki konstruktivan razgovor koji vodi u tom pravcu jeste dobrodošao, a svaka pretnja i poziv na linč vode ka putu destrukcije i mi to nećemo dozvoliti.

 

Napad na predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu je napad na državu i sve njene građane. Zato zahtevamo od svih nadležnih institucija da što pre reaguju i zaustave ovakve, nedopustive pojave u našem društvu.

Aktuelno

Opremljen amfiteatar (foto: www.mionica.rs)
Ministarstvo pravde podržalo projekat Pre 26 minuta

Opremljen amfiteatar u Srednjoj školi u Mionici

Srednja škola u Mionici dobila je kompletno opremljen amfiteatar sa 55 mesta. Ministarstvo pravde podržalo je ovaj projekat sa gotovo 700 hiljada dinara, saopšteno je iz Opštinske uprave.

Dragan Stojković (foto: skrinšot RTS)
Bez kraja Pre 22 sati 37 minuta

Da nije prevelika doza, za jedan dan?

U tek minuli ponedeljak, čusmo dve izjave. Za enciklopedije! Ne baš svetske mudrosti, ali svetske sigurno. Naravno, ukoliko svet nema pametnija posla, nego da sluša ili čita šta se kod nas priča....  · 3 komentara