Kafić Ponte bianca (foto: Kolubarske.rs)
Kafić Ponte bianca (foto: Kolubarske.rs)
14.01.2021, 12:02

Noćas goreo kafić "Ponte bianca"

č: | fb:

Noćas je u ugostiteljskom objektu "Ponte bianca" na Trgu Živojina Mišića, nedaleko od belog mosta u centru Valjeva, izbio požar. Prema raspoloživim informacijama pričinjena je velika materijalna šteta.

 

U gašenju požara, koji je prijavljen noćas oko tri časa, učestvovalo je deset vatrogasaca-spasilaca sa tri vozila, intervenisali su preko tri časa da bi likvidirali požar. Kada su stigli na lice mesta vatra je već uveliko bila zahvatila krovnu konstrukciju.

 

Policija je obavila uviđaj, pa će se nakon toga znati i tačan uzrok požara.

Aktuelno

Gradsko veće (arhiva) (foto: )
Na današnjoj sednici Pre 10 sati 57 minuta

Gradsko veće o prvom rebalansu i zaduživanju Grada

Članovi Gradskog veća će na današnjoj sednici razmatrati predlog prvog rebalansa budžeta Valjeva za 2023. godinu, kao i predlog Odluke o javnom zaduživanju Grada. Na dnevnom redu 30 tačaka.

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 4 sati 2 minuta

POKS o problemima vodosnabdevanja jednog dela Pričevića

"Sramno je to da u 21. veku sela nemaju vodu, naročito sela poput Pričevića, koja su oko 10 kilometara udaljena od centra grada. Naročito, što je taj problem nastao prilikom poplava i gde je šteta...

Europrom u Jasenici (foto: Europrom)
PR Pre 10 sati 58 minuta

Otvoren "Europrom" objekat u Jasenici

Valjevska kompanija "Europrom" otvorila je još jednu "ljubičastu trgovinu", ovaj put minimarket u Jasenici, površine od oko 260 kvadrata. Dobra lokacija i prostran parking dodatne su prednosti...