Registracija Prijava preko FB
Gojković u poseti GU Šabac (foto: www.sabac.rs)
Gojković u poseti GU Šabac (foto: www.sabac.rs)
19.01.2021, 07:31

O poseti Lazara Gojkovića Šapcu ni reči u Valjevu

č: | fb:

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković posetio je krajem prošle nedelje Šabac gde je razgovarao sa gradonačelnikom tog grada Aleksandrom Pajićem.

 

O prijemu za gradonačelnika Valjeva Lazara Gojkovića u Gradskoj kući u Šapcu izvestile su šabačke novine Podrinske, a vest da su se sastala dvojica gradonačelnika, koja su "obnovila saradnju dva grada koja ne postoji više od 20 godina", objavljena je na sajtu grada Šabac.

 

O ovoj poseti gradu u Mačvi i obnavljanju saradnje nakon 20 godina nema vesti na zvaničnom sajtu Valjeva, niti su o tome obavešteni valjevski mediji.

 

Kako je objavljeno na sajtu Šapca "tema razgovora bila je saradnja ova dva grada u različitim oblastima".

 

Gradonačelnik Šapca je rekao da je izuzetno zadovoljan što je obnovljena saradnja između najvećih gradova u Mačvanskom i Kolubarskom okrugu.

 

"Razgovarali smo o temama koje su za građane oba grada od najvećeg značaja. To su, pre svega, dolazak domaćih i stranih investitora i otvaranje novih radnih mesta na teritoriji Šapca i Valjeva. Razgovarali smo i o infrastrukturnim projektima koji su u vezi sa nacionalnim investicionim Planom 20 25 koji će finansirati država...”, rekao je gradonačelnik Šapca.

 

Prema informaciji na sajtu grada Šabac, Lazar Gojković je izrazio zadovoljstvo dolaskom u Šabac i istakao značaj saradnje između Valjeva i Šapca.

 

"Važno je da Šabac i Valjevo u budućnosti blisko sarađuju na svim zajedničkim projektima u cilju unapređenja i osnaživanja naših regiona, kako bismo mogli da budemo na nivou najrazvijenih gradova u Srbiji i inostranstvu. Vršilac dužnosti načelnika Gradske uprave Valjevo Nebojša Petronić je iz Šapca i to je svakako vid saradnje između gradova. Uveren sam da ćemo razmeniti pozitivna iskustva koja imamo u različitim projektima", rekao je Lazar Gojković, prenose Podrinske.

 

Posta Šapcu je druga poseta za pet meseci valjevskog gradonačelnika nekoj od susednih opština. Ubrzo nakon izbora, početkom septembra prošle godine, Lazar Gojković je posetio Obrenovac. O toj poseti građani Valjeva su obavešteni, vest je objavljena na sajtu grada i dostavljena je medijima.

Aktuelno

Prva osnovna škola (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Mala matura Pre 12 sati 41 minuta

Završni ispit za osnovce

Završni ispit za učenike osmog razreda, polaganje male mature, je 23, 24. i 25. juna, a od osvojenih bodova i uspeha u osnovnoj školi zavisiće upis u željenu srednju školu.   Ove godine...  · 1 komentar

HK Krušik (foto: Đorđe Đoković)
Nezvanično saznajemo Pre 1 dan 3 sati

Smenjen direktor Krušika

Nadzorni odbor valjevskog Krušika smenio je danas generalnog direktora te kompanije Vladana Lukića, nezvanično saznaju Kolubarske.rs. Takođe nezvanično saznajemo da je na mesto vršioca dužnosti...  · 21 komentara

Udžbenici za prvake (foto: www.mionica.rs)
Po peti put za redom Pre 9 sati 28 minuta

Besplatni udžbenici za mioničke prvake

Opština Mionica je, po peti put za redom, prvacima u svih 36 naselja obezbedila besplatne udžbenike. Iz opštinske kase biće izdvojeno 980 hiljada dinara. "Besplatnim podelom udžbenika za prvake...