Vakcinacija u Grand hotelu (foto: www.dzvaljevo.rs)
Vakcinacija u Grand hotelu (foto: www.dzvaljevo.rs)
19.01.2021, 19:12

Vakcinacija građana protiv koronavirusa u Grand hotelu

č: | fb:

Vakcinacija građana u Valjevu protiv koronavirusa počinje u sredu 20. januara od 8 časova ujutro, u velikoj sali Grand hotela, saopšteno je iz Doma zdravlja Valjevo. Kako se navodi u sopštenju imunizacija će se sprovoditi kineskim vakcinama "Sinofarm", kojih je Dom zdravlja za sada dobio 1.500 doza.

 

Osoblje Doma zdravlja, tokom ovog popodneva i večeri, poziva građane koji su se prijavili za vakcinaciju preko portala e-uprave i saopštava im njihove termine za vakcinaciju. Termini su na 10 minuta, a vakcinacija će trajati do 20 časova. Dom zdravlja je u sali Grand hotela opremio četiri punkta za rad medicinskog osoblja, s tim što će se vakcina primati na dva.

 

S obzirom na činjenicu da su pojedini sugrađani danas dobili SMS poruku od e-uprave o sutrašnjem terminu za vakcinaciju, Dom zdravlja podvlači da će se vakcinacija odvijati isključivo na osnovu telefonskog poziva osoblja Doma zdravlja Valjevo i termina koji tom prilikom budu saopšteni. Imunizacija će i narednih dana biti nastavljena od 8 do 20 časova u Grand hotelu, takođe po rasporedu o kojem će građane telefonom obaveštavati radnici Doma zdravlja Valjevo.

 

Veliku salu Grand hotela vlasnici su ponudili i besplatno ustupili za potrebe vakcinacije stanovništva.

Aktuelno

Dragan Đilas (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 sati 4 minuta

"Laki je malo nervozan"

Davno je rekao Perikle: Svi se ne mogu baviti politikom, ali svi mogu suditi o politici! Ne mogu se baviti iz niza razloga, recimo samo zbog govorne mane. (Političkim odlukama, donošenim na...