Udes na Jadru (foto: skrinšot)
Udes na Jadru (foto: skrinšot)
22.01.2021, 10:43

Automobil zamalo pokosio ženu sa detom

č: | fb:

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak u ranim jutarnjim satima na raskrsnici Karađorđeve i Dušanove ulice na Jadru izbegnuta je veća tragedija zahvaljujući banderi na kojoj se nalazi semafor i brzoj reakciji žene sa detetom.

 

Na snimku, koji kruži društvenim mrežama, vidi se strahovit sudar dva automobila, nakon čega je jedan udario u stub semafora pored koga je stajala žena koja je u trenutku sudara uzela dete u naručje i uspela da potrči. 

 

U valjevskoj policiji saznajemo da je do sudara došlo kada je na teretno vozilo "ford" somborskih registracija kojim je upravljao M. I. (30) iz Valjeva, koje se kretalo Karađorđevom ka Radničkoj ulici i najverovatnije prošlo na crveno svetlo na semaforu, naletela "škoda", kojom je upravljao Valjevac G. S.(33) koja se kretala Dušanovom ulicom.

 

Prema informacijama iz policije oba vozača su zadobila lakše telesne povrede, a šteta na vozilima procenjena je na oko 200.000 dinara.

 

Protiv vozača "forda" M. I. biće podneta krivična prijava za krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 18 sati 8 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 20 sati 45 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara