Vakcina (foto: DjordjeDjokovic)
Vakcina (foto: DjordjeDjokovic)
24.01.2021, 10:44

Vakcinisanje za pojedine kategorije u kućnim uslovima

č: | fb:

Pacijenti koji su registrovani u Službi kućne nege i lečenja mogu se vakcinisati u kućnim uslovima, saopšteno je iz valjevskog Doma zdravlja. Oni će vakcinisanje moći da zakažu na telefon 064 8321 966, radnim danima od 8 do 20 časova.

 

Takođe i građani koji smatraju da nisu zdravstveno sposobni da dođu na vakcinaciju, a žele da prime vakcinu, treba da dobiju uput za kućnu negu od izabranog lekara (ambulanta Novo naselje), ukoliko lekar posle pregleda proceni da je to neophodno.

 

U Valjevu je za četiri dana masovne imunizacije, u izmeštenoj ambulanti Doma zdravlja u Grand hotelu, vakcinisano 1.720 građana protiv koronavirusa. 

 

Dom zdravlja Valjevo je povećao broj angažovanih medicinskih radnika i unapredio organizaciju celog posla, što je omogućilo znatno veći broj vakcinisanih sugrađana.

 

Imunizacija u Grand hotelu se sprovodi i u dane vikenda od 8 do 20 časova i biće vakcinisani svi sugrađani, ukoliko žele, bez obzira na to da li su se prijavili ili ne.

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 2 sati 48 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 5 sati 38 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.