Registracija Prijava preko FB
Vakcina (foto: DjordjeDjokovic)
Vakcina (foto: DjordjeDjokovic)
24.01.2021, 10:44

Vakcinisanje za pojedine kategorije u kućnim uslovima

č: | fb:

Pacijenti koji su registrovani u Službi kućne nege i lečenja mogu se vakcinisati u kućnim uslovima, saopšteno je iz valjevskog Doma zdravlja. Oni će vakcinisanje moći da zakažu na telefon 064 8321 966, radnim danima od 8 do 20 časova.

 

Takođe i građani koji smatraju da nisu zdravstveno sposobni da dođu na vakcinaciju, a žele da prime vakcinu, treba da dobiju uput za kućnu negu od izabranog lekara (ambulanta Novo naselje), ukoliko lekar posle pregleda proceni da je to neophodno.

 

U Valjevu je za četiri dana masovne imunizacije, u izmeštenoj ambulanti Doma zdravlja u Grand hotelu, vakcinisano 1.720 građana protiv koronavirusa. 

 

Dom zdravlja Valjevo je povećao broj angažovanih medicinskih radnika i unapredio organizaciju celog posla, što je omogućilo znatno veći broj vakcinisanih sugrađana.

 

Imunizacija u Grand hotelu se sprovodi i u dane vikenda od 8 do 20 časova i biće vakcinisani svi sugrađani, ukoliko žele, bez obzira na to da li su se prijavili ili ne.

 

Aktuelno

Prva osnovna škola (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Mala matura Pre 14 sati 32 minuta

Završni ispit za osnovce

Završni ispit za učenike osmog razreda, polaganje male mature, je 23, 24. i 25. juna, a od osvojenih bodova i uspeha u osnovnoj školi zavisiće upis u željenu srednju školu.   Ove godine...  · 1 komentar

HK Krušik (foto: Đorđe Đoković)
Nezvanično saznajemo Pre 1 dan 5 sati

Smenjen direktor Krušika

Nadzorni odbor valjevskog Krušika smenio je danas generalnog direktora te kompanije Vladana Lukića, nezvanično saznaju Kolubarske.rs. Takođe nezvanično saznajemo da je na mesto vršioca dužnosti...  · 21 komentara

Udžbenici za prvake (foto: www.mionica.rs)
Po peti put za redom Pre 11 sati 20 minuta

Besplatni udžbenici za mioničke prvake

Opština Mionica je, po peti put za redom, prvacima u svih 36 naselja obezbedila besplatne udžbenike. Iz opštinske kase biće izdvojeno 980 hiljada dinara. "Besplatnim podelom udžbenika za prvake...