29.01.2021, 08:05

Gradonačelnik posetio prvorođene bebe u 2021. godini

č: | fb:

Prve bebe rođene u 2021. godini Vukašina Kolarevića i Teodora Đakovića i njihove roditelje, posetio je u četvrtak 28. januara gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković.

 

Prvog januara u 11.04 časova, porodila se Ivana Ranković i rodila dečaka Vukašina. Za Srpsku Novu godinu u 00.12 časova, porodila se Ivana Đaković i rodila dečaka Teodora.

 

U skladu sa Odlukom o nagrađivanju porodica sa teritorije grada Valjeva, koje su prve dobile bebe 1. januara za Novu godinu i 14. januara za Srpsku Novu godinu, gradonačelnik je obišao ove dve porodice i uručio im po 50.000 dinara, a bebe su darivane paketom kvalitetne kozmetike, flašica i ostalih potrepština za novorođenčad.

 

Gradonačelnik Lazar Gojković je čestitao roditeljima i poželeo im puno zdravlja i sreće u životu.

 

"Jedna od najlepših dužnosti gradonačelnika je da vidi bebe i uruči vaučere. Roditeljstvo je jedna od najlepših stvari i ovo je zaista lep početak godine za sve nas, a Grad će i dalje voditi računa o deci i njihovom razvoju i budućnosti", rekao je Lazar Gojković.

 

Podsećamo da se u okviru programa Socijalne i dečije zaštite, od 1. januara 2021. godine, isplaćuje jednokratna novčana pomoć u iznosu od 40.000 dinara za svako prvo rođeno dete u porodici.

Aktuelno

Voda nije za piće (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 10 sati 16 minuta

Voda na Divčibarama nije za piće

Voda na Divčibarama nije za piće zbog poremećaja u kvalitetu sirove vode, saopšteno je iz JKP Vodovod Valjevo. Poboljšanje kvaliteta vode se očekuje već sa prvim padavinama, navodi se u saopštenju.  · 5 komentara