Registracija Prijava preko FB
Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
08.02.2021, 10:59

Sistematski pregledi budućih prvaka ipak u Domu zdravlja

č: | fb:

Sistematski pregledi dece za upis u prvi razred kod pedijatra, koji počinju u ponedeljak 8. februara, ipak će se sprovesti u centralnoj zgradi Doma zdravlja Valjevo (Železnička ulica), saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

 

Uprava Doma zdravlja donela je odluku da se, zbog znatno manjeg broja pregleda, od ponedeljka 8. februara pregledi na KOVID-19 vrate u ambulantu Novo naselje i zgrada Doma zdravlja oslobodi za sve ostale pacijente. U nedelju su sva odeljenja dezinfekovana.

 

Roditelji treba da u terminu naznačenom u pozivu dovedu dete na pregled u Dečji dispanzer Doma zdravlja. Ukoliko ima porodica koje nisu dobile poziv mogu se javiti izabranom lekaru u Domu zdravlja, kako bi dobili termin za pregled deteta kod pedijatra.

 

Pregled kod logopeda realizovaće se u Domu zdravlja, a broj telefona za zakazivanje termina je 064 8321 965. Laboratorijske analize takođe će se raditi u Domu zdravlja, radnim danima od 10 do 13 časova (a ne u laboratoriji Opšte bolnice, kako je navedeno u pozivu).

 

Pregled stomatologa obaviće se u školi koju dete upisuje, po rasporedu rada školskih ordinacija, a za decu koja upisuju gradsku OŠ "Milovan Glišić" i za mališane sa seoskog područja u Savetovalištu Stomatološke poliklinike u Karađorđevoj 45.

 

Preglede kod ORL i očnog specijaliste i fizijatra treba zakazati u bolnici na telefone koji su naznačeni u pozivu.

Aktuelno

Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 4 sati 38 minuta

U Valjevu 22 novozaraženih

U Kolubarskom okrugu je novopozitivnih 39, od toga u Valjevu 22, hospitalizovano je 68 kovid pacijenta, deset je na respiratoru. Testirano je 228 na teritoriji Kolubarskog okruga, od toga u Kovid...  · 1 komentar