Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
08.02.2021, 10:59

Sistematski pregledi budućih prvaka ipak u Domu zdravlja

č: | fb:

Sistematski pregledi dece za upis u prvi razred kod pedijatra, koji počinju u ponedeljak 8. februara, ipak će se sprovesti u centralnoj zgradi Doma zdravlja Valjevo (Železnička ulica), saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

 

Uprava Doma zdravlja donela je odluku da se, zbog znatno manjeg broja pregleda, od ponedeljka 8. februara pregledi na KOVID-19 vrate u ambulantu Novo naselje i zgrada Doma zdravlja oslobodi za sve ostale pacijente. U nedelju su sva odeljenja dezinfekovana.

 

Roditelji treba da u terminu naznačenom u pozivu dovedu dete na pregled u Dečji dispanzer Doma zdravlja. Ukoliko ima porodica koje nisu dobile poziv mogu se javiti izabranom lekaru u Domu zdravlja, kako bi dobili termin za pregled deteta kod pedijatra.

 

Pregled kod logopeda realizovaće se u Domu zdravlja, a broj telefona za zakazivanje termina je 064 8321 965. Laboratorijske analize takođe će se raditi u Domu zdravlja, radnim danima od 10 do 13 časova (a ne u laboratoriji Opšte bolnice, kako je navedeno u pozivu).

 

Pregled stomatologa obaviće se u školi koju dete upisuje, po rasporedu rada školskih ordinacija, a za decu koja upisuju gradsku OŠ "Milovan Glišić" i za mališane sa seoskog područja u Savetovalištu Stomatološke poliklinike u Karađorđevoj 45.

 

Preglede kod ORL i očnog specijaliste i fizijatra treba zakazati u bolnici na telefone koji su naznačeni u pozivu.

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 21 sati 16 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 7 komentara

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 18 sati 26 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara