Registracija Prijava preko FB
Aleksandar Vučić (foto: DjordjeDjokovic)
Aleksandar Vučić (foto: DjordjeDjokovic)
25.02.2021, 17:28

Vučić: U Valjevo dolazi fantastičan nemački investitor

č: | fb:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će ovog leta u Valjevu početi izgradnja "jedne fantastične nemačke fabrike", u kojoj će biti otvoreno 500 novih radnih mesta, a postoji mogućnost da stigne još jedna nemačka investicija.

 

"Danas sam posebno srećan što mogu da vas obavestim, a godinama smo se borili da dovedemo investitore u Valjevo, da ćemo tokom leta položiti kamen temeljac za izgradnju divne, fntastične nemačke fabrike u Valjevu, za više od 500 zaposlenih. A, zatim ono što je možda još bolja vest je da pregovaramo sa još jednom nemačkom fabrikom da dođe u Valjevo. Time bi Valjevo rešilo sve svoje probleme, time bi bilo novca u lokalnoj samoupravi za lokalne puteve, kanalizaciju svakako završavamo. Počinje nova era, novi vek za naše Valjevo. Valjevci čestitam", rekao je predsednik Aleksandar Vučić.

 

Ovu, kako reče, lepu vest za Valjevo, predsednik Aleksandar Vučić je saopštio na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav". On međutim nije precizirao o kojoj nemačkoj kompaniji se radi, niti je precizirao kada će biti položen kamen temeljac za novu fabriku.

 

Predsednik Srbije je rekao da će se raditi na tome da se ubrza izgradnja brze saobraćajnice od Valjeva do Lajkovca, kako bi Valjevo imao bolju vezu sa auto-putem "Miloš Veliki".

Aktuelno

Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 4 sati 39 minuta

U Valjevu 22 novozaraženih

U Kolubarskom okrugu je novopozitivnih 39, od toga u Valjevu 22, hospitalizovano je 68 kovid pacijenta, deset je na respiratoru. Testirano je 228 na teritoriji Kolubarskog okruga, od toga u Kovid...  · 1 komentar