SNS prostorije u Valjevu (foto: DjordjeDjokovic)
SNS prostorije u Valjevu (foto: DjordjeDjokovic)
26.02.2021, 08:03

Raspušten Gradski odbor SNS u Valjevu?

č: | fb:

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu je raspušten još u oktobru prošle godine, a za poverenika je postavljena Jelena Nikolić-Lekić. Ovu vest su objavili pojedini lokalni mediji pre skoro četiri meseca, međutim zvanične potvrde te informacije nema.

 

Valjevski naprednjaci su se od oktobra, navodnog raspuštanja Gradskog odbora SNS, povremeno oglašavali saopštenjima za medije, poslednji put 19. februara nakon konferencije za novinare Đorđa Pavlovića (SPS) i Dragana Popovića (JS). I to saopštenje, kao i prethodna, su potpisana sa Gradski odbor SNS.

 

Da li postoji Gradski odbor SNS u Valjevu, da li su saopštenja autentična i legitimna, da li su važeća ako ih niko nije potpisao i ko se predstavlja kao Gradski odbor najveće stranke u Srbiji?

 

Na adresu [email protected], sa koje i redakciji Kolubarske.rs stižu saopštenja za medije, uputili smo pre sedam dana mejl sa nekoliko pitanja:

 

1. Da li je Gradski odbor SNS u Valjevu raspušten?

2. Ukoliko jeste, kada i na osnovu koje odluke je raspušten, ko je postavljen za poverenika?    

3. Kada će biti izabrani novi stranački organi?

4. Ukoliko je Gradski odbor SNS u Valjevu raspušten, zbog čega vaša saopštenja potpisujete sa GrO SNS Valjevo?

 

Na ova pitanja nismo dobili odgovor, ali nameće se zaključak da Gradski odbor SNS ne postoji, s obzirom na to da poslednji poznati predsednik valjevskih naprednjaka Slobodan Gvozdenović ne nastupa u javnosti kao čelni čovek Gradskog odbora SNS, a čak nije bio domaćin na otvaranju novih stranačkih prostorija. 

Otvaranje SNS prostorija

Otvaranje SNS prostorija (Foto: SNS)

 

Aktuelno

Ski staza Crni vrh Divčibare (foto: Divčibare Ski Resort )
Od petka 3. februara 3.02.2023

Kreće skijanje na stazi Crni vrh na Divčibarama

Prvo ovogodišnje skijanje na ski stazi "Crni vrh" na Divčibarama počinje danas. Na stazi ima 30 centimetara utabanog snega, i narednih dana biće dodatnog osnežavanja, a prema prognozi meteorologa...