Registracija Prijava preko FB
Tržni centar u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Tržni centar u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
05.03.2021, 16:36

Od subote u podne do ponedeljka u 6 časova radiće samo prodavnice hrane, apoteke i benzinske pumpe

č: | fb:

Kafići i prodavnice na skijalištima i planinama neće raditi tokom vikenda, dok će u ostatku zemlje svi prodajni objekti u subotu, zbog Zadušnica, raditi do podneva, a od tada do ponedeljka u 6 ujutru radiće samo prodavnice hrane, apoteke i benzinske pumpe, saopštio je epidemiolog dr Predrag Kon posle današnje sednice Kriznog štaba za suzbijanje koronavirusa. Pored ove mere, epidemiolog dr Kon je saopštio da srednje škole od ponedeljka prelaze na onlajn nastavu. On je rekao i da misli da će danas usvojene mere imati efekta, ali ne dovoljnog.

 

Od ponedeljka će radno vreme svih objekata opet biti kao i dosad

 

Kako prenosi N1, dr Kon je prethodnih dana govorio da je epidemiološka situacija u Beogradu katastrofalna i da će tražiti zatvaranje svih kafića i restorana na najmanje sedam dana, a posle današnje sednice novinarima je rekao da ne istupa kao član medicinskog dela Kriznog štaba, već celog Kriznog štaba, i da je tu da saopšti ono što je odlučeno.

 

"Šta je bilo iza vrata, ostavljam za taj događaj. Sasvim sigurno da je bilo razmena mišljenja, ponekad i energičnih. Rezultat toga je da imamo ovo što vam sada prenosim. Nastavićemo da razgovaramo", naveo je Kon.

 

Sledeći sastanak Kriznog štaba biće u utorak.

Aktuelno

Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 4 sati 31 minuta

U Valjevu novozaraženih 49

Od posledica koronavirusa u Lajkovcu je preminula još jedna osoba. U Kolubarskom okrugu je novopozitivnih 72, od toga u Valjevu 49, testirano je 175 na teritoriji Kolubarskog okruga....  · 3 komentara

Masa i Anja Radojević (foto: PK Valis)
Na mitingu "11. april Grand prix" Pre 11 sati 58 minuta

Sestre Radojević do novih medalja

Plivačice valjevskog Plivačkog kluba "Valis" Maša i Anja Radojević okitile su se medaljama na međunarodnom plivačkom mitingu "11. april Grand prix". Učestvovalo je 50 klubova sa 850 plivača, među...  · 1 komentar