Registracija Prijava preko FB
Osnovni sud (foto: Đorđe Đoković)
Osnovni sud (foto: Đorđe Đoković)
08.03.2021, 14:42

Uslovne kazne za organizatore "korona žurke"

č: | fb:

Organizatori "korona žurke" u ugostiteljskom objektu "Oaza 014" na periferiji Valjeva, u selu Degurić, osuđeni su na uslovne kazne, saznaju Kolubarske.rs.

 

Kako nam je potvrđeno, presudom Osnovnog suda u Valjevu na osam meseci zatvora, uslovno na godinu dana, kažnjen je organizator žurke S. Č. (35) iz Beograda, dok je Beograđanka A.G. (22), kojoj se stavlja na teret pomaganje, osuđena na zatvorsku kaznu od šest meseci, uslovno na godinu dana. Izrečene su im uslovne kazne jer ranije nisu bili osuđivani.

 

Kako nam je rečeno, presude su donete po skraćenom postupku, "efikasno i brzo, i tako će biti sankcioisani svi koji budu kršili epidemiološke mere".

 

Podsećamo, komunalna milicija, uz asistenciju valjevske policije, prekinula je sinoć oko 23 časa žurku uz muziku uživo na kojoj je zatečeno 37 ljudi. Korona žurka" je organizovana u ugostiteljskom objektu "Oaza 014" u selu Degurić.

 

Organizatori žurke S. Č. (35) i A. G. (22), oboje iz Beograda, su uhapšeni zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima za vreme epidemije, dok je komunalna milicija protiv 35 osoba podnela prekršajne prijave iz Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti.

 

Kako saznajemo, valjevska policija je nakon pregleda objekata, lica i vozila gostiju zaplenili tri paketića sa belom praškastom materijom za koju se osnovano sumnja da je amfetamin, kao i određenu količinu marihuane.

 

 

Aktuelno

Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 5 sati 24 minuta

U Valjevu preminule još dve osobe, novozaraženih 14

U Valjevu su od posledica koronavirusa preminule još dve osobe, u Lajkovcu još jedna. U Kolubarskom okrugu je novopozitivnih 29, od toga u Valjevu 14, hospitalizovano 76 kovid pacijenta. Testirano...  · 1 komentar

Second hand shop (foto: Đorđe Đoković)
Gost-post dr Slobodan Ilić Pre 10 sati 9 minuta

Valjevo na škrgama

Ovo je priča o velikom uspehu našeg grada – nezvaničnoj liderskoj poziciji u jednom rastućem biznisu, koji je direktno povezan sa ličnom potrošnjom Valjevki i Valjevaca. Grad – lider "second hands"...

Paketi - Zato sto mislomo na vas (foto: Predrag Savić)
Shit happens Pre 7 sati 40 minuta

Great shit happens

Javljaju, poklanja Vučić vitamine penzionerima. Od svoje platice?   Ubeđen sam da mnogi penzioneri veruju kako predsednik Srpske napredne stranke (SNS) ima sva prava da raspolaže parama iz...

Putni prelaz (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Infrastruktura železnice Srbije Pre 7 sati 33 minuta

Ponovo su u funkciji uređaji na putnom prelazu Valjevo-Divci

Uređaji na putnim prelazima na barskoj pruzi između Valjeva i Divaca su ispravni i ponovo su u funkciji, saopšteno je iz Infrastruktura železnice Srbije. Uređaji su bili u kvaru od večernjih časova...