Osnovni sud (foto: Đorđe Đoković)
Osnovni sud (foto: Đorđe Đoković)
08.03.2021, 14:42

Uslovne kazne za organizatore "korona žurke"

č: | fb:

Organizatori "korona žurke" u ugostiteljskom objektu "Oaza 014" na periferiji Valjeva, u selu Degurić, osuđeni su na uslovne kazne, saznaju Kolubarske.rs.

 

Kako nam je potvrđeno, presudom Osnovnog suda u Valjevu na osam meseci zatvora, uslovno na godinu dana, kažnjen je organizator žurke S. Č. (35) iz Beograda, dok je Beograđanka A.G. (22), kojoj se stavlja na teret pomaganje, osuđena na zatvorsku kaznu od šest meseci, uslovno na godinu dana. Izrečene su im uslovne kazne jer ranije nisu bili osuđivani.

 

Kako nam je rečeno, presude su donete po skraćenom postupku, "efikasno i brzo, i tako će biti sankcioisani svi koji budu kršili epidemiološke mere".

 

Podsećamo, komunalna milicija, uz asistenciju valjevske policije, prekinula je sinoć oko 23 časa žurku uz muziku uživo na kojoj je zatečeno 37 ljudi. Korona žurka" je organizovana u ugostiteljskom objektu "Oaza 014" u selu Degurić.

 

Organizatori žurke S. Č. (35) i A. G. (22), oboje iz Beograda, su uhapšeni zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima za vreme epidemije, dok je komunalna milicija protiv 35 osoba podnela prekršajne prijave iz Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti.

 

Kako saznajemo, valjevska policija je nakon pregleda objekata, lica i vozila gostiju zaplenili tri paketića sa belom praškastom materijom za koju se osnovano sumnja da je amfetamin, kao i određenu količinu marihuane.

 

 

Aktuelno

Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
Shit happens Pre 2 sati 40 minuta

Službeni falsifikat!!!

Na zvaničnoj internet prezentaciji grada pod odrednicom Dokumenti/Službeni glasnici u utorak 4. oktobra 2022. oko podneva pojavio se "Službeni glasnik grada Valjeva" broj 12 od 23. septembra...

Škola za trudnice i roditeljstvo (foto: Branko Petrović)
Obeležena Nacionalna nedelja promocije dojenja Pre 29 minuta

Dojenje je ulaganje u zdrav život deteta i prevenciju bolesti

Tematskom radionicom Škole za trudnice i roditeljstvo, posvećene dojenju, Dom zdravlja Valjevo je obeležio Nacionalnu nedelju promocije dojenja. "Dojenje je ulaganje u zdrav život deteta i...