Registracija Prijava preko FB
Osnovni sud (foto: Đorđe Đoković)
Osnovni sud (foto: Đorđe Đoković)
08.03.2021, 14:42

Uslovne kazne za organizatore "korona žurke"

č: | fb:

Organizatori "korona žurke" u ugostiteljskom objektu "Oaza 014" na periferiji Valjeva, u selu Degurić, osuđeni su na uslovne kazne, saznaju Kolubarske.rs.

 

Kako nam je potvrđeno, presudom Osnovnog suda u Valjevu na osam meseci zatvora, uslovno na godinu dana, kažnjen je organizator žurke S. Č. (35) iz Beograda, dok je Beograđanka A.G. (22), kojoj se stavlja na teret pomaganje, osuđena na zatvorsku kaznu od šest meseci, uslovno na godinu dana. Izrečene su im uslovne kazne jer ranije nisu bili osuđivani.

 

Kako nam je rečeno, presude su donete po skraćenom postupku, "efikasno i brzo, i tako će biti sankcioisani svi koji budu kršili epidemiološke mere".

 

Podsećamo, komunalna milicija, uz asistenciju valjevske policije, prekinula je sinoć oko 23 časa žurku uz muziku uživo na kojoj je zatečeno 37 ljudi. Korona žurka" je organizovana u ugostiteljskom objektu "Oaza 014" u selu Degurić.

 

Organizatori žurke S. Č. (35) i A. G. (22), oboje iz Beograda, su uhapšeni zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima za vreme epidemije, dok je komunalna milicija protiv 35 osoba podnela prekršajne prijave iz Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti.

 

Kako saznajemo, valjevska policija je nakon pregleda objekata, lica i vozila gostiju zaplenili tri paketića sa belom praškastom materijom za koju se osnovano sumnja da je amfetamin, kao i određenu količinu marihuane.

 

 

Aktuelno

Dom penzionera (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 1 sati 50 minuta

Ponovo radi ambulanta u Domu penzionera

Od ponedeljka 27. septembra ponovo će za preglede odraslih pacijenata (bez temperature i simptoma prehlade) biti otvorena ambulanta u Domu penzionera, kako bi bila rasterećena ambulanta u Novom...

Kovid ambulanta Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 18 sati 47 minuta

U Valjevu 135 novozaraženih

U Valjevu je još 135 osoba zaraženo koronavirusom, u Kolubarskom okrugu 212 novozaraženih. U Opštoj bolnici Valjevo trenutno je na lečenju 177 kovid pacijenata. Testirano je 383 na teritoriji...