Vakcinacija (foto: DjordjeDjokovic)
Vakcinacija (foto: DjordjeDjokovic)
11.03.2021, 07:49

Revakcinacija u holu Centra za kulturu

č: | fb:

Građani koji su vakcinisani Sinofarm vakcinom u februaru na vakcinalnom punktu u holu Centra za kulturu, biće revakcinisani u četvrtak i petak (11. i 12. marta), saopšteno je iz Opšte bolnice Valjevo.

 

Kako se navodi, revakcinacija Sinofarm vakcinom biće obavljena u periodu od 8 do 15 časova, a građani će biti obavešteni preko SMS ili imejom u zavisnosti od načina prijave na portal e-uprave.

 

Vakcinacija, u organizaciji Opšte bolnice Valjevo, obavljena je tokom februara u dva navrata po četiri dana i tada je prvu dozu vakcine primila 1401 osoba. Sada je vreme za revakcinaciju i te osobe mogu doći po svoju drugu dozu vakcine u hol Centra za kulturu u četvrtak ili petak u zavisnosti od termina.

 

Osim sestara, koje neposredno sprovode imunizaciju, građanstvu su na raspolaganju medicinski timovi lekara i tehničara koji obavljaju pregled i administrativni deo posla imunizacije, saopšteno je iz Opšte bolnice Valjevo.

 

 

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 3 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara