Registracija Prijava preko FB
Vakcinacija (foto: DjordjeDjokovic)
Vakcinacija (foto: DjordjeDjokovic)
11.03.2021, 07:49

Revakcinacija u holu Centra za kulturu

č: | fb:

Građani koji su vakcinisani Sinofarm vakcinom u februaru na vakcinalnom punktu u holu Centra za kulturu, biće revakcinisani u četvrtak i petak (11. i 12. marta), saopšteno je iz Opšte bolnice Valjevo.

 

Kako se navodi, revakcinacija Sinofarm vakcinom biće obavljena u periodu od 8 do 15 časova, a građani će biti obavešteni preko SMS ili imejom u zavisnosti od načina prijave na portal e-uprave.

 

Vakcinacija, u organizaciji Opšte bolnice Valjevo, obavljena je tokom februara u dva navrata po četiri dana i tada je prvu dozu vakcine primila 1401 osoba. Sada je vreme za revakcinaciju i te osobe mogu doći po svoju drugu dozu vakcine u hol Centra za kulturu u četvrtak ili petak u zavisnosti od termina.

 

Osim sestara, koje neposredno sprovode imunizaciju, građanstvu su na raspolaganju medicinski timovi lekara i tehničara koji obavljaju pregled i administrativni deo posla imunizacije, saopšteno je iz Opšte bolnice Valjevo.

 

 

Aktuelno

Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 6 sati 26 minuta

U Valjevu 22 novozaraženih

U Kolubarskom okrugu je novopozitivnih 39, od toga u Valjevu 22, hospitalizovano je 68 kovid pacijenta, deset je na respiratoru. Testirano je 228 na teritoriji Kolubarskog okruga, od toga u Kovid...  · 1 komentar