Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
20.03.2021, 08:20

Osumnjičen za 28 krađa, vlasnike oštetio za oko milion dinara

č: | fb:

Valjevska policija rasvetlila je 15 teških krađa i 13 krađa i uhapsila N. P. (38) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela.

 

Kako se navodi u saopštenju policije, sumnja se da je u protekla tri meseca, na području Valjeva, provaljivao u kuće, stanove, poslovne objekte i vozila, kao i da je ulazio u nezaključane kuće i vozila iz kojih je krao računarsku opremu, zlatni nakit, mobilne telefone, foto aparate i novac.

 

Takođe, on se sumnjiči da je ukrao dve platne kartice sa kojih je podigao novac, jednu iz vozila, a drugu sa gradilišta, iz prostorije u kojoj radnici ostavljaju svoju garderobu, pa su protiv njega podnete i krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje i zloupotrebe platne kartice.

 

Na ovaj način je, kako se sumnja, vlasnike oštetio za oko 1.000.000 dinara. Policija je prilikom pretresa stana kod osumnjičenog pronašla deo ukradene robe koji će biti vraćen vlasnicima.

 

N.P. je prilikom pretresa upućivao pretnje policijskom službeniku, zbog čega je protiv njega podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivičnio delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

 

Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu iz Valjeva, navodi se u saopštenju valjevske policije.

 

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 2 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara