JKP Polet (foto: Đorđe Đoković)
JKP Polet (foto: Đorđe Đoković)
22.03.2021, 07:51

Biljana Pavlović v.d. direktora JKP "Polet"

č: | fb:

Skupština grada imenovala je Biljanu Pavlović, doktora poljoprivrednih nauka, za vršioca dužnosti direktora JKP "Polet", preduzeća koje se stara o gradskim pijacama.

 

Kako je navela u biografiji, doktorske akademske studije je završila na Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu, na modulu fitomedicine. Rođena je 1988. godine u Valjevu. Godinu dana, od 2018. do 2019. godine radila je u beogradskoj kompanji "Agrounik", a od 2020. godine bila je zaposlena u preduzeću "Agrorazvoj - valjevske doline", d.o.o.

 

Objavila je i sapštila 17 naučnih radova, od čega su tri rada predstavljena u međunarodnom časopisu sa SCI liste, navedeno je pored ostalog u biografiji Biljane Pavlović.

 

Biljana Pavlović je imenovana za v.d. direktora JKP "Polet" umesto Slobodana Andrića koji je nakon manje od četiri meseca od imenovanja podneo ostavku.

 

Podsećamo, Slobodan Andrić, diplomirani inženjer organizacije rada, bio je u dva navrata na čelu preduzeća koje se stara o gradskim pijacama. Za direktora "Poleta" Andrić je postavljen u oktobru 2018. godine na period od četiri godine i to nakon konkursa koji je raspisala Gradska uprava. Međutim posle manje od osam meseci Andrić podnosi ostavku, a na njegovo mesto biva imenovan Janko Gagić, da bi se nakon godinu i po dana, u decembru 2020, Andrić vratio na čelo JKP "Polet", a Gagić otišao na mesto v.d. direktora JKP "Toplana-Valjevo".

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 21 sati 40 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara