Registracija Prijava preko FB
JKP Polet (foto: Đorđe Đoković)
JKP Polet (foto: Đorđe Đoković)
22.03.2021, 07:51

Biljana Pavlović v.d. direktora JKP "Polet"

č: | fb:

Skupština grada imenovala je Biljanu Pavlović, doktora poljoprivrednih nauka, za vršioca dužnosti direktora JKP "Polet", preduzeća koje se stara o gradskim pijacama.

 

Kako je navela u biografiji, doktorske akademske studije je završila na Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu, na modulu fitomedicine. Rođena je 1988. godine u Valjevu. Godinu dana, od 2018. do 2019. godine radila je u beogradskoj kompanji "Agrounik", a od 2020. godine bila je zaposlena u preduzeću "Agrorazvoj - valjevske doline", d.o.o.

 

Objavila je i sapštila 17 naučnih radova, od čega su tri rada predstavljena u međunarodnom časopisu sa SCI liste, navedeno je pored ostalog u biografiji Biljane Pavlović.

 

Biljana Pavlović je imenovana za v.d. direktora JKP "Polet" umesto Slobodana Andrića koji je nakon manje od četiri meseca od imenovanja podneo ostavku.

 

Podsećamo, Slobodan Andrić, diplomirani inženjer organizacije rada, bio je u dva navrata na čelu preduzeća koje se stara o gradskim pijacama. Za direktora "Poleta" Andrić je postavljen u oktobru 2018. godine na period od četiri godine i to nakon konkursa koji je raspisala Gradska uprava. Međutim posle manje od osam meseci Andrić podnosi ostavku, a na njegovo mesto biva imenovan Janko Gagić, da bi se nakon godinu i po dana, u decembru 2020, Andrić vratio na čelo JKP "Polet", a Gagić otišao na mesto v.d. direktora JKP "Toplana-Valjevo".

Aktuelno

Dom penzionera (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 52 minuta

Ponovo radi ambulanta u Domu penzionera

Od ponedeljka 27. septembra ponovo će za preglede odraslih pacijenata (bez temperature i simptoma prehlade) biti otvorena ambulanta u Domu penzionera, kako bi bila rasterećena ambulanta u Novom...

Kovid ambulanta Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 17 sati 49 minuta

U Valjevu 135 novozaraženih

U Valjevu je još 135 osoba zaraženo koronavirusom, u Kolubarskom okrugu 212 novozaraženih. U Opštoj bolnici Valjevo trenutno je na lečenju 177 kovid pacijenata. Testirano je 383 na teritoriji...