Lokalni front Va (foto: Đorđe Đoković)
Lokalni front Va (foto: Đorđe Đoković)
01.04.2021, 12:11

Prvi april da se proglasi za Dan Valjeva

č: | fb:

U danu kada se svuda u svetu 1. april obeležava kao dan šale, Lokalni front Valjeva, u skladu sa ovim danom, se oglasio saopštenjem za javnost. Dobre šale nikad dosta!

 

Lokalni front Valjevo, na ovaj svečani dan, sa radošću obaveštava sugrađane da je Ministarstvo za zaštitu životne sredine pronašlo sredstva za zamenu kolubarskog lignita kao goriva u energani Krušika. Radovi će biti gotovi do jeseni, u isto vreme kada i gas stigne do svakog doma u Valjevu.

 

Republički javni tužilac podneo je krivičnu prijavu protiv veoma poznatih lica koja su proteklih godina oštetila najveći valjevski kolektiv. Većina osumnjičenih već je obećala da će na račun Krušika vratiti prisvojene evre i dolare.

 

Fantastični nemački investitor otvorio je svoja vrata Valjevcima željnim posla. Zbog nedovoljnog broja prijavljenih nude se prosečne mesečne zarade od pet hiljada evra.

 

Gradonačelnik, Lazar Gojković, naložio je budžetskoj inspekciji da proveri za koliko su bivši gradski funkcioneri oštetili budžet grada i od njih zatražio da ta sredstva hitno vrate građanima Valjeva.

 

Prvi april 2021. ostaće zauvek jedan od najsvetlijih datuma u istoriji borbe protiv korupcije: od danas će konkretno, u primenu ući sve mere propisane Lokalnim antikorupcijskim planom!

 

Građani Valjeva će sada konačno znati i čime se truju udišući vazduh, i to iz sata u sat. Valjevo će zasijati kao Pariz zahvaljujući bogatim nalazištima litijuma, čiju su eksploataciju građani željno iščekivali decenijama.

 

Najzad, odbornici sa listeSrpske napredne stranke, g. Vitorović i g. Rstić javno su se izvinili odborniku Lokalnog fronta, g. Radoviću…

 

Zbog ovakvih, značajnih događaja, ali i mnogih drugih koje nismo pomenuli, Lokalni front Valjevo predlaže Skupštini grada da 1. april proglasi za Dan grada Valjeva i toga dana, svake godine, dodeljuje nagradu za najneverovatnije obećanje stranaka na vlasti.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 3 sati 53 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 6 sati 30 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 1 komentar