Vakcinacija u Grand hotelu (foto: Đorđe Đoković)
Vakcinacija u Grand hotelu (foto: Đorđe Đoković)
14.04.2021, 11:21

Potrošen Sinofarm za vakcinaciju bez prijave, stigao Fajzer

č: | fb:

Dom zdravlja Valjevo obaveštava sugrađane da su potrošene sve doze "Sinofarma" za vakcinaciju bez prethodne prijave koje su distribuirane ovoj ustanovi. Dom zdravlja je za tu namenu dobio 800 doza, a bez prijave je vakcinisao preko hiljadu građana, s obzirom na to da se nisu pojavili svi koji su imali zakazane termine za "Sinofarm". Ukoliko bude dodatnih isporuka ove vakcine za imunizaciju bez prijave građanstvo će biti blagovremeno obavešteno.

 

Dom zdravlja Valjevo je do sada utrošio 28.806 doza. Obe doze primilo je 12.469 osoba, a prvu 16.337.

 

Danas će se na punktu u Grand hotelu davati prve doze "Fajzera" u zakazanim terminima, kao i druge doze ove vakcine (tzv. revakcinacija). Stigle su i 102 doze za vakcinaciju bez prijave, pa svi zainteresovani građani mogu od četvrtka u 8 časova doći i bez zakazanog termina, ako žele da prime "Fajzer".

 

Posle Miličinice, gde je u subotu prvu dozu primilo 89 meštana, juče je u Vragočanici protiv virusa korona vakcinisano 34 ljudi – 31 u zgradi osnovne škole i troje u kućnim uslovima. U planu je bila vakcinacija u Divcima i turističkom mestu Divčibare, gde su već napravljeni spiskovi, ali su ove akcije odložene dok Dom zdravlja Valjevo ne dobije nove količine "Sinofarma".

 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 7 sati 54 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 10 sati 31 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara