Lazar Gojković (foto: DjordjeDjokovic)
Lazar Gojković (foto: DjordjeDjokovic)
02.05.2021, 06:13

VASKRŠNJA ČESTITKA GRADONAČELNIKA VALJEVA

č: | fb:

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković čestitao je svim vernicima SPC i Eparhije valjevske najveći hršćanski praznik.

 

"Ove godine Uskrs dočekujemo u mnogo boljim okolnostima, nego prošle. Svet, naša država i grad polako uspevaju da obuzdaju pandemiju korona virusa. Odgovornost naših građana i dostupnost vakcina daju nam nadu da ćemo uskoro umanjiti razorne posledice ove bolesti.

 

Ovaj veliki hrišćanski praznik dočekujemo puni nade da nam dolaze bolji dani! Lepe vesti nam stižu iz mnogih sfera života i na nama je da sačuvamo zdravlje, veru i optimizam.

 

Svim vernicima Srpske pravoslavne crkve i Eparhije valjevske čestitam veliki hrišćanski praznik i želim da budemo još odgovorniji i da verujemo svojoj državi i Crkvi koje žele samo najbolje našem narodu", kaže se u čestitki gradonačelnika Valjeva.

Aktuelno

Opremljen amfiteatar (foto: www.mionica.rs)
Ministarstvo pravde podržalo projekat Pre 27 minuta

Opremljen amfiteatar u Srednjoj školi u Mionici

Srednja škola u Mionici dobila je kompletno opremljen amfiteatar sa 55 mesta. Ministarstvo pravde podržalo je ovaj projekat sa gotovo 700 hiljada dinara, saopšteno je iz Opštinske uprave.

Dragan Stojković (foto: skrinšot RTS)
Bez kraja Pre 22 sati 38 minuta

Da nije prevelika doza, za jedan dan?

U tek minuli ponedeljak, čusmo dve izjave. Za enciklopedije! Ne baš svetske mudrosti, ali svetske sigurno. Naravno, ukoliko svet nema pametnija posla, nego da sluša ili čita šta se kod nas priča....  · 3 komentara