SNS prostorije (foto: Đorđe Đoković)
SNS prostorije (foto: Đorđe Đoković)
17.05.2021, 19:41

I valjevski naprednjaci traže smenu Nebojše Stefanovića

č: | fb:

I valjevski naprednjaci traže smenu Nebojše Stefanovića sa svih stranačkih, ali i sa državnih funkcija, kao i isključenje iz Srpske napredne stranke, saznaju Kolubarske.rs.

 

Izvor Kolubarskih.rs navodi da je sinoć održan sastanak na kome je jednoglasno zatraženo da Stefanović bude smenjen sa mesta predsednika Gradskog odbora SNS u Beogradu, kao i da bude smenjen sa mesta ministra odbrane.

 

Najveće nezadovoljstvo članstva odnosi se na rad Nebojše Stefanovića kako u stranačkom odboru, tako i na doskorašnjoj poziciji prvog čoveka policije, pre svega zbog afere prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove porodice.

 

Kako nam je rečeno, valjevski naprednjaci zahtevaju da se do kraja ispita ko je prisluškivao Vučića i zbog čega Nebojša Stefanović, kao ministar policije, nije reagovao i zaštitio predsednika Srbije.

 

Valjevski naprednjaci, za razliku od ostalih odbora SNS u Srbiji koji su zatražili smenu Nebojše Stefanovića, imaju argument više zbog čega treba da napusti sve funkcije i partiju, a to je, prema navodima našeg izvora, "afera Krušik". Takođe smatraju da je "Nebojša Stefanović, kao ministar vojni, najodgovorniji za trenutno teško stanje u valjevskoj vojnoj fabrici".

Aktuelno

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 13 sati 13 minuta

Ponovo dozvoljene posete u valjevskoj bolnici

U valjevskoj bolnici su ponovo dozvoljene posete pacijentima koji su na bolničkom lečenju, saopštila je PR služba Zdravstvenog centra Valjevo. Kako je saopšteno, u posetu može doći samo jedna osoba.  · 1 komentar

Viktor Mićić (foto: Kolubarski okrug)
Nepoštovanje zakona Pre 18 sati 20 minuta

Čovek sa dve funkcije – nezamenljivi zamenik

Viktor Mićić imenovan za načelnika Kolubarskog okruga, a nije razrešen funkcije zamenika predsednika Skupštine grada. Obavlja dve funkcije, a Zakonom o sprečavanju korupcije zabranjeno je vršenje...  · 20 komentara

Sneg u aprilu u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
Aprilski sneg Pre 17 sati 28 minuta

Vejalo kao usred zime

Jak talas zahlađenja stigao je u Srbiju i drastično je oborio temperature, negde i preko 20 stepeni, a padao je i sneg. U Valjevu je jutros vejalo skoro jedan čas, sneg se nije zadržao, dok se na...  · 2 komentara