SNS prostorije (foto: Đorđe Đoković)
SNS prostorije (foto: Đorđe Đoković)
17.05.2021, 19:41

I valjevski naprednjaci traže smenu Nebojše Stefanovića

č: | fb:

I valjevski naprednjaci traže smenu Nebojše Stefanovića sa svih stranačkih, ali i sa državnih funkcija, kao i isključenje iz Srpske napredne stranke, saznaju Kolubarske.rs.

 

Izvor Kolubarskih.rs navodi da je sinoć održan sastanak na kome je jednoglasno zatraženo da Stefanović bude smenjen sa mesta predsednika Gradskog odbora SNS u Beogradu, kao i da bude smenjen sa mesta ministra odbrane.

 

Najveće nezadovoljstvo članstva odnosi se na rad Nebojše Stefanovića kako u stranačkom odboru, tako i na doskorašnjoj poziciji prvog čoveka policije, pre svega zbog afere prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove porodice.

 

Kako nam je rečeno, valjevski naprednjaci zahtevaju da se do kraja ispita ko je prisluškivao Vučića i zbog čega Nebojša Stefanović, kao ministar policije, nije reagovao i zaštitio predsednika Srbije.

 

Valjevski naprednjaci, za razliku od ostalih odbora SNS u Srbiji koji su zatražili smenu Nebojše Stefanovića, imaju argument više zbog čega treba da napusti sve funkcije i partiju, a to je, prema navodima našeg izvora, "afera Krušik". Takođe smatraju da je "Nebojša Stefanović, kao ministar vojni, najodgovorniji za trenutno teško stanje u valjevskoj vojnoj fabrici".

Aktuelno

Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
Gost-post: dr Slobodan Ilić Pre 19 sati 42 minuta

Odgovornost "ne stanuje" u "sivonji"

Interes odgovornih za budžet jeste da se istina o trošenju sredstava skloni, a oni direktniji bi rekli sakrije od građana i zato se trude da programski budžet i sve oko njega bude velika "crna...  · 3 komentara