Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
18.05.2021, 10:57

Policajac osumnjičen za ubistvo izvršio samoubistvo

č: | fb:

Suspendovani policajac M. M. (52) iz Valjeva, za kojim je policija tragala zbog sumnje da je ubio bivšu partnerku A. I. (34) iz Valjeva, izvršio je samoubistvo, nezvanično saznaju Kolubarske.rs.

 

Prema našim nezvaničnim saznanjima, policija je nakon intenzivne potrage, danas nakon podneva, pronašla beživotno telo suspendovanog policajca u žbunju pored vojnog poligona na Petom puku, nedaleko od mesta gde se juče u ranim jutarnjim časovima dogodio zločin.

 

Suspendovani policajac M. M. (52) je ranije hapšen upravo zbog nasilnog ponašanja i pretnji A. I, sa kojom je bio u emotivnoj vezi, zbog čega mu je izrečena mera zabrane prilaska i jedna uslovna kazna. 

 

Podsećamo, prvi put je uhapšen u decembru 2019. godine zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo proganjanje. Kako je tada navedeno u saopštenju policije, on je proganjao tridesetdvogodišnju ženu sa kojom je bio u emotivnoj vezi, pratio je svojim vozilom, presretao, pozivao telefonom i slao joj poruke. Takođe se sumnja da je na silu ušao u njeno vozilo i preteći joj tražio da obnove vezu.

 

Policajac M. M. je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Valjevu, ali tada mu, prema nezvaničnim informacijama, iako je Tužilaštvo tražilo, nije određen pritvor nego je pušten da se brani sa slobode. Prema dostupnim informacijama A. I. je tada odustala od gonjenja.

 

Ponovo je uhapšen pre tri meseca zbog toga što je tukao i maltretirao A. I. Tada mu je određeno zadržavanje do 48 časova, suspendovan je iz službe i ostavljen bez značke i oružja. Prema saznanjima Kolubarskih.rs on je u februaru ove godine sklopio sporazum o priznanju krivice i osuđen je na kaznu od pet meseci zatvora na tri godine uslovno, i doneta mu je mera zabrane prilaska žrtvi na tri godine.

 

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 3 sati 31 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 3 komentara

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 41 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 1 komentar

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru Pre 1 dan 3 sati

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara