SNS prostorije (foto: Đorđe Đoković)
SNS prostorije (foto: Đorđe Đoković)
27.05.2021, 07:28

Valjevski naprednjaci neizmerno zahvalni predsedniku Vučiću

č: | fb:

Gradski odbor Srpske napredne stranke neizmerno se zahvaljuje predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću na bezuslovnoj podršci, trudu i ličnom zalaganju, kao i napornom radu da u Valjevu bude otvoren pogon renomirane nemačke kompanije Bizerba, navodi se u saopštenju valjevskih naprednjaka.

 

Dodaju da je grad Valjevo na ovakvu investiciju čekao više decenija i to je siguran put ka daljem ekonomskom rastu i celokupnom razvoju ne samo našeg grada, već celog Kolubarskog okruga.

 

"Uz novi pogon nemačke kompanije koji će biti otvoren u Valjevu sledeće godine, brze saobraćajnice Iverak-Lajkovac, deonice duge 18,3 kilometara čija je vrednost radova 158 miliona evra, a čija je izgradnja u punom jeku i koja će povezati naš grad sa autoputem 'Miloš Veliki', ali i uz stratešku investiciju gasifikaciju Valjeva, naš grad je na sigurnom putu opšteg napretka i razvoja", kažu valjevski naprednjaci uz podsećanje da su počeli radovi i na rekonstrukciji 12,5 kilometara puta od Krčmara do Divčibara.

 

"Valjevo je decenijama čekalo na izgradnju novih fabrika, otvaranje novih radnih mesta, gasifikaciju i izgradnju kapitalne infrastrukture. Građane Valjeva u godinama koje dolaze, zahvaljujući novim investicijama, čeka sigurna budućnost. U Srbiji koju predvodi predsednik Republike Aleksandar Vučić građani imaju stabilnost, ekonomski prosperitet, iz godine u godinu sve veće plate i penzije, bolji životni standard", saopštio je GrO SNS.

Aktuelno

Muzička škola (foto: Kolubarske.rs)
U Muzičkoj školi Pre 21 sati 50 minuta

Koncert "Premijere"

Koncert "Premijere" pijanistkinje Nataše Mitrović, održaće se u petak, 9. decembra, u 18 časova u svečanoj sali valjevske muzičke škole "Živoirad Grbić".