Radovi na putu Krčmar-Valjevo (foto: Kolubarske.rs)
Radovi na putu Krčmar-Valjevo (foto: Kolubarske.rs)
13.06.2021, 07:38

Od ponedeljka zatvorena za saobraćaj deonica Krčmar-Divčibare

č: | fb:

Zbog radova na izgradnji puta Krčmar-Divčibare, koje izvodi Preduzeđe za puteve Valjevo (PZP), od ponedeljka 14. juna biće obustavljen saobraćaj na toj deonici i preusmeren na alternativne putne pravce.

 

Saobraćaj se privremeno obustavlja zbog rehabilitacije puta i sanacije kosine sa stenskom masom na lokalitetu Orlovac, a u cilju očuvanja bezbednosti svih učesnika u saobraćaju. Alternativni pravac je vođen obilaznicom Mionica – Divci – Valjevo – Kaona – Divčibare u dužini od 53 kilometra, saopšteno je iz Preduzeća za puteve.

 

Radovi na asfaltiranju 12,5 kilometara puta na deonici Krčmar-Divčibare počeli su krajem maja, trebao bi da budu završeni do 1. oktobra ove godine, a vrednost radova, koje finansira JP "Putevi Srbije" je 392 miliona dinara bez PDV-a.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 13 sati 53 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 16 sati 43 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.