Registracija Prijava preko FB
Dragan Popović i Đorđe Pavlović (foto: Đorđe Đoković)
Dragan Popović i Đorđe Pavlović (foto: Đorđe Đoković)
23.06.2021, 07:06

SPS-JS: Valjevski naprednjaci zaboravili stožera Srbije Aleksandra Vučića

č: | fb:

Odbornici koalicije SPS-JS smatraju da je poverenik valjevskih naprednjaka Jelena Nikolić-Lekić, zahvaljujući se Vladi Srbije za pomoć i podršku, "nepravedno zaboravila stožera Srbije Aleksandra Vučića".

 

Šef odborničke grupe SPS-JS u Skupštini grada Đorđe Pavlović je rekao da, nakon održanih izbora za članove saveta mesnih zajednica na teritoriji Valjeva, veličajući ostvarene rezultate SNS-a, Jelena Nikolić-Lekić se u ime GrO te stranke posebno zahvalila Vladi Srbije za bezrezervnu podršku lokalnim vlastima u razvoju našeg grada.

 

Prema njegovim rečima ova izjava za medije je još jedna u nizu uvreda na račun Predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Naime, kaže Pavlović, jasno je da se Nikolić Lekić zahvalila državnim vlastima, međutim, za svaku osudu je to što su valjevski naprednjaci potpuno nepravedno izostavili, zaboravili i što ne misle na stožera i onog ko vodi Državu, gospodina Aleksandra Vučića našeg predsednika Republike. 

 

"Možda ovo i ne bi bilo tako strašno da je ovo prvi put valjevskim naprednjacima da na najbrutalniji način ne poštuju predsednika države. Podsećamo svekoliku javnost da su nepoštovanje i nezahvalnost i ranije pokazivali, a naročito kada se nisu udostojili da jednim pristojnim saopštenjem zahvale Aleksandru Vučiću za dovođenje nemačkog investitora u Valjevo", rekao je Pavlović.

Đorđe Pavlović

Đorđe Pavlović (Foto: Đorđe Đoković)

 

Smatra da je to "veoma strašno" iz više razloga. Najpre, navodi Pavlović, opšte je poznato da je Aleksandar Vučić lokomotiva razvoja Srbije.

 

"S tim u vezi, umesto da mu se iskaže zahvalnost i pruži podrška za relizaciju svih kapitalnih projekata koje je najavio za naš grad, lokalni naprednjaci kao da žele da ugroze rejting Aleksandra Vučića omalovažavajući ga pred sopstvenim narodom. Time, svakako ugrožavaju i budućnost Valjeva. Konačno, predsednik Republike oličava državno i narodno jedinstvo. Sledstveno tome, svako zanemarivanje te činjenice je diraktan atak na jedinstvo srpskog naroda koje nam je u ovom trenutku napotrebnije pred svim izazovima sa kojima se naša zemlja i naš narod suočavaju na spoljnjem i unutrašnjem planu", kazao je Đorđe Pavlović.

 

Odbornici koalicije SPS-JS su pozivali Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu da se u ime bolje budućnosti Valjeva javno izvini predsedniku Republike Srbije za spornu izjavu, a kako bi se sačuvala i potvrdila vera građana u Aleksandra Vučića i osigurao ostanak mladih u našem gradu.

Aktuelno

Valjevo (foto: Kolubarske.rs)
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 11 sati 33 minuta

U Valjevu raste broj novozaraženih od koronavirusa

U Valjevu raste broj novozaraženih od koronavirusa. Prema podacima Zavoda za javno zdravlje u poslednja tri dana zabeleženo je 17 novpozitivnih. Danas je u Valjevu evidentirano sedmoro...  · 4 komentara

Dim u Osladiću (foto: print skrin)
Na poligonu u selu Osladić 28.07.2021

Uništavanje ostataka eksplozivnih materijala (video)

Ovog prepodneva je u redakciju Kolubarske.rs stigao snimak, kako reče naš čitalac, "nekih dešavanja na Krušikovom poligonu u selu Osladić". Saznajemo reč je o uništavanju ostataka eksplozivnih...