Nikola Božić (foto: Đorđe Đoković)
Nikola Božić (foto: Đorđe Đoković)
30.06.2021, 06:21

Direktor Petnice podneo ostavku

č: | fb:

Direktor Istraživačke stanice Petnica Nikola Božić podneo je juče ostavku, koju je prihvatio Upravni odbor (UO), rekla je za RTS Tanja Adnađević, predsednica Upravnog odbora Istraživačke stanice. 

 

Adnađević je rekla da je posle sednice koja je trajala šest sati, Upravni odbor prihvatio Božićevu ostavku, kako je naveo, "zarad očuvanja integriteta IS Petnica, ali i njegovog ličnog integriteta"

 

"Upravni odbor na, čelu sa mnom, preuzeo je rukovođenje Petnicom", navela je Tanja Adnađević, predsednica Upravnog odbora Istraživačke stanice. 

 

Nikola Božić je došao je na čelo Istraživačke stanice Petnica u maju ove godine, kada se sa čelnog mesta povukao Vigor Majić.

Aktuelno

Radovan Beli MArković (foto: Đorđe Đoković)
Predlozi do 21. avgusta Pre 2 sati 12 minuta

Nagrada "Beli" u čast pisca Radovana Belog Markovića

Udruženje "Beli Povlen" iz Valjeva ustanovilo je novinarsku nagradu "Beli", u znak sećanja na Radovana Belog Markovića, jednog od najvećih srpskih književnika. Priznanje će biti dodeljeno 28....

Dečji parkić u Naselju Milorada Pavlovića (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Objavljena javna nabavka Pre 1 dan 2 sati

Za tri eko-parkića devet miliona dinara

Ministarstvo zaštite životne sredine i grad Valjevo sa devet miliona dinara finansiraće izgradnju tri eko-parkića u okviru projketa "Smanjenje zagađenja zemljišta nastalog usled emisija od divljih...  · 13 komentara