Najbolji đaci Valjeva (foto: Đorđe Đoković)
Najbolji đaci Valjeva (foto: Đorđe Đoković)
02.07.2021, 14:05

Prijem za najbolje osnovce i srednjoškolce Valjeva

č: | fb:

Danas je za 268 najuspešnijih đaka osnovnih i srednjih škola Valjeva, njihove nastavnike i direktore, gradonačelnik Lazar Gojković organizovao prijem na platou kod spomenika Dragojlu Dudiću.

 

Kako je prošle godine izostalo nagrađivanje najboljih učenika, ove godine su se na jednom mestu našle dve generacije svršenih osnovaca i srednjoškolaca.

Najbolji đaci Valjeva

Najbolji đaci Valjeva (Foto: DjordjeDjokovic)

 

Gradonačelnik je izrazio poštovanje najboljim đacima, a čestitke je uputio i njihovim nastavnicima, profesorima, direktorima i roditeljima koji su doprineli da deca manje trpe posledice epidemije.

 

- Velika mi je čast što ste ovde. Želim da vam u ime grada Valjeva i svoje lično ime čestitam na tome što ste u teškim uslovima uspeli da postignete najbolje rezultate. Vaš uspeh, za ove dve školske godine, je samim tim veći i danas smo ovde da vam odamo priznanje za napor koji ste uložili. Svaka nagrada za vaš uspeh i trud je mala i simbolična. Najveća nagrada će biti uspeh koji ćete postići u budućnosti i za koji se već sada borite. Valjevo je ponosno na sve vas uspešne, vredne i talentovane mlade sugrađane. Od srca vam želim da se ovog leta dobro odmorite, da budete spremni za nove izazove. A gde ćete se bolje odmoriti nego u SRC Petnica – rekao je gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković koji je najboljim đacima uručio propusnice za petničke bazene.

Lazar Gojković

Lazar Gojković (Foto: DjordjeDjokovic)

Prema rečima v.d. direktora  UFK "Valis" Željka Ostojića, svima u "Valisu" je čast da na bazenima ugoste najbolje učenike grada Valjeva, koji već sada promovišu svoj grad na najbolji mogući način.

 

Aktuelno

Muzička škola (foto: Kolubarske.rs)
U Muzičkoj školi Pre 21 sati 21 minuta

Koncert "Premijere"

Koncert "Premijere" pijanistkinje Nataše Mitrović, održaće se u petak, 9. decembra, u 18 časova u svečanoj sali valjevske muzičke škole "Živoirad Grbić".