Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
05.07.2021, 07:14

Opšta medicina ponovo u prizemlju Doma zdravlja

č: | fb:

Odeljenje opšte medicine Službe za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva od ponedeljka 5. jula ponovo radi u svom prostoru – u prizemlju zgrade Doma zdravlja. Svi sugrađani koji imaju izabrane lekare sa ovog odeljenja ubuduće će na preglede dolaziti u prizemlje.

 

Glavni ulaz je otvoren, tako da odrasli pacijenti više ne ulaze u Dom zdravlja kroz Dečji dispanzer.

 

Pacijenti čiji su izabrani lekari sa Odeljenja medicine rada i dalje će preglede obavljati u južnom krilu drugog sprata, kao i prethodnih meseci.

 

Podsećamo da se Pedijatrija kompletno uselila u svoj prostor u zgradi Doma zdravlja, kao i da se deca sa simptomima respiratornih infekcija i povišenim temperaturama takođe pregledaju u Dečjem dispanzeru u prizemlju, čime je prestao rad dečje KOVID ambulante na Petom puku.

 

Radno vreme u centralnoj zgradi Doma zdravlja je od ponedeljka do petka od 7 do 20 časova, a vikendom od 8 do 18. Ambulanta u Domu penzionera će raditi od 7 do 20 časova, osim vikendom.

 

KOVID ambulanta za odrasle i dalje je u u Novom naselju. Radno vreme je od 7 do 20, vikendom od 8 do 18 sati.

Aktuelno

Voda nije za piće (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 10 sati 56 minuta

Voda na Divčibarama nije za piće

Voda na Divčibarama nije za piće zbog poremećaja u kvalitetu sirove vode, saopšteno je iz JKP Vodovod Valjevo. Poboljšanje kvaliteta vode se očekuje već sa prvim padavinama, navodi se u saopštenju.  · 5 komentara