Registracija Prijava preko FB
Oluja (ilistracija) (foto: Đorđe Đoković)
Oluja (ilistracija) (foto: Đorđe Đoković)
19.07.2021, 08:58

Upozorenje na narandžasti meteoalarm

č: | fb:

Na području Valjeva i okoline do utorka će na snazi biti narandžasti meteoalarm jer se zadržava nestabilno vreme sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine, saopštio je Odsek za vanredne situacije Valjeva.

 

Lokalno se očekuju i vremenske nepogode sa gradom, jakim vetrom i velikom količinom padavina.

 

Odsek za vanredne situacije Valjeva apeluje na građane da osiguraju predmete na terasama kako se ne bi dogodilo da usled jakog vetra odlete i povrede prolaznike, kao i isturene delove objekata, fasade sklone padu i oluke, predmete na ravnim krovovima i deponovan građevinski materijal, kako ne bi došlo do rasipanja.

 

Najavljena količina padavina, za tako kratak vremenski period, doneće veću količinu vode koju kanalizaciona mreža neće moći da primi, tako da se očekuje zadržavanje vode na pojedinim gradskim ulicama pa se mole učesnici u saobraćaju da budu oprezni i prilagode vožnju uslovima na putu. Na bujičnim vodotocima moguća su manja lokalna izlivanja, saopštio je Odsek za vanredne situacije Valjeva.

Aktuelno

Valjevo (foto: Kolubarske.rs)
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 12 sati 22 minuta

U Valjevu raste broj novozaraženih od koronavirusa

U Valjevu raste broj novozaraženih od koronavirusa. Prema podacima Zavoda za javno zdravlje u poslednja tri dana zabeleženo je 17 novpozitivnih. Danas je u Valjevu evidentirano sedmoro...  · 4 komentara

Dim u Osladiću (foto: print skrin)
Na poligonu u selu Osladić 28.07.2021

Uništavanje ostataka eksplozivnih materijala (video)

Ovog prepodneva je u redakciju Kolubarske.rs stigao snimak, kako reče naš čitalac, "nekih dešavanja na Krušikovom poligonu u selu Osladić". Saznajemo reč je o uništavanju ostataka eksplozivnih...