Registracija Prijava preko FB
Oluja (ilistracija) (foto: Đorđe Đoković)
Oluja (ilistracija) (foto: Đorđe Đoković)
19.07.2021, 08:58

Upozorenje na narandžasti meteoalarm

č: | fb:

Na području Valjeva i okoline do utorka će na snazi biti narandžasti meteoalarm jer se zadržava nestabilno vreme sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine, saopštio je Odsek za vanredne situacije Valjeva.

 

Lokalno se očekuju i vremenske nepogode sa gradom, jakim vetrom i velikom količinom padavina.

 

Odsek za vanredne situacije Valjeva apeluje na građane da osiguraju predmete na terasama kako se ne bi dogodilo da usled jakog vetra odlete i povrede prolaznike, kao i isturene delove objekata, fasade sklone padu i oluke, predmete na ravnim krovovima i deponovan građevinski materijal, kako ne bi došlo do rasipanja.

 

Najavljena količina padavina, za tako kratak vremenski period, doneće veću količinu vode koju kanalizaciona mreža neće moći da primi, tako da se očekuje zadržavanje vode na pojedinim gradskim ulicama pa se mole učesnici u saobraćaju da budu oprezni i prilagode vožnju uslovima na putu. Na bujičnim vodotocima moguća su manja lokalna izlivanja, saopštio je Odsek za vanredne situacije Valjeva.

Aktuelno

Aleksandar Obradović (foto: DjordjeDjokovic)
Afera "Krušik" još uvek bez epiloga Pre 4 sati 18 minuta

Dve godine od hapšenja Aleksandra Obradovića

Prošlo je dve godine od hapšenja uzbunjivača Aleksandra Obradovića, radnika "Krušika", a istraga se još uvek nalazu u "završnoj fazi". Koliko nas se zapita kako živi Aleksandar Obradović, čovek...  · 3 komentara

Kovid ambulanta Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 22 sati 9 minuta

U Valjevu 150 novozaraženih

U Valjevu je još 150 osoba zaraženo koronavirusom, u Kolubarskom okrugu još 272. Hospitalizovano je 154 kovid pacijenata. Testirano je u Kolubarskom okrugu 362, u Kovid ambulanti Doma zdravlja 211.  · 1 komentar