Zorana Mihajlović (foto: Đorđe Đoković)
Zorana Mihajlović (foto: Đorđe Đoković)
16.08.2021, 10:02

Ministarka Zorana Mihajlović razgovara u utorak sa građanima Valjeva

č: | fb:

Građani Valjeva koji žele da razgovaraju sa potpredsednicom Vlade Srbije i ministarkom rudarstva i energetike prof. dr Zoranom Mihajlović i ukažu na probleme sa kojima se suočavaju, imaće priliku to da učine u utorak 17. avgusta, objavljeno je na sajtu gradonačelnika Valjeva "Lepa reč".

 

Prijem građana, koji će imati priliku da potpredsednici Vlade i njenim saradnicima iznesu probleme, postave pitanja i daju sugestije biće organizovan od 14 časova u zgradi Gradske uprave, Karađorđeva 64. Kako je navedeno razgovor sa građanima će trajati do 17 časova.

 

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike prof. dr Zorana Mihajlović dolazi u Valjevo u okviru kampanje razgovor sa građanima.

 

Već je posetila neke gradove, u Vranju je bila 23. jula, u Užicu 29. jula, u Zaječaru 3. avgusta, dok će, nakon Valjeva, u sredu 18. avgusta razgovarati i sa građanima Kraljeva.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 20 sati 11 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 22 sati 47 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara