Zorana Mihajlović (foto: Đorđe Đoković)
Zorana Mihajlović (foto: Đorđe Đoković)
16.08.2021, 10:02

Ministarka Zorana Mihajlović razgovara u utorak sa građanima Valjeva

č: | fb:

Građani Valjeva koji žele da razgovaraju sa potpredsednicom Vlade Srbije i ministarkom rudarstva i energetike prof. dr Zoranom Mihajlović i ukažu na probleme sa kojima se suočavaju, imaće priliku to da učine u utorak 17. avgusta, objavljeno je na sajtu gradonačelnika Valjeva "Lepa reč".

 

Prijem građana, koji će imati priliku da potpredsednici Vlade i njenim saradnicima iznesu probleme, postave pitanja i daju sugestije biće organizovan od 14 časova u zgradi Gradske uprave, Karađorđeva 64. Kako je navedeno razgovor sa građanima će trajati do 17 časova.

 

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike prof. dr Zorana Mihajlović dolazi u Valjevo u okviru kampanje razgovor sa građanima.

 

Već je posetila neke gradove, u Vranju je bila 23. jula, u Užicu 29. jula, u Zaječaru 3. avgusta, dok će, nakon Valjeva, u sredu 18. avgusta razgovarati i sa građanima Kraljeva.

Aktuelno

Đaci generacije i vukovci (foto: www.lajkovac.rs)
Na prijemu u Gradskoj kući Pre 4 sati 11 minuta

Nagrađeni lajkovački đaci generacije i "vukovci"

U Gradskoj kući Lajkovac organizovan je prijem na kome su dodeljene nagrade đacima generacije i "vukovcima". Za izuzetne rezultate u školovanju dobili su laptopove, tablete i knjige. Nekoliko dece...  · 1 komentar