Distribucija (foto: Đorđe Đoković)
Distribucija (foto: Đorđe Đoković)
20.08.2021, 10:38

Promene na čelu valjevske distribucije

č: | fb:

Novi direktor Ogranak Elektrodistribucija Valjevo je diplomirani ekonomista Nada Vasiljević, dosadašnji rukovodilac Sektora snabdevanja u tom javnom preduzeću, dok je dosadašnja direktorka Tatjana Stefanović, dipl. ing. elektrotehnike, vraćena na prethodno radno mesto rukovodioca Sektora za podršku tržištu i smanjenje gubitaka.

 

Prema nezvaničnim saznanjima Kolubarskih.rs, Stefanović je smenjena bez obrazloženja i uobičajenom procedurom "zbog potreba posla", kako je naznačeno u aneksu ugovora, je vraćena na prethodno radno mesto. Istom procedurom, "zbog potreba posla" Nada Vasiljević je postavljena za direktora Ogranak Elektrodistribucija Valjevo.

 

Tatjana Stefanović je direktor valjevske Distribucije bila od februara ove godine kada je nasledila dugogodišnjeg direktora Zorana Nikolića koji je otišao u penziju.

 

Kako nam je potvrđeno iz više izvora, promena na čelu valjevske Distribucije se dogodila pre deset dana odlukom Bojana Atlagića, v. d. direktora EPS Distribucije, a jedan od razloga su višegodišnji nagomilani problemi sa elektrosnabdevanjem u više sela valjevskog kraja, zbog kojih su žitelji desetak sela organizovali proteste.

 

Kolubarske.rs nisu uspele da dođu do odgovora na pitanje da li će biti još smena, s obzirom na to da je prvi čovek valjevske Distribucije poslednji u lancu rukovođenja i odlučivanja u sistemu EPS i Distribucija. 

Aktuelno

Radovan Beli MArković (foto: Đorđe Đoković)
Predlozi do 21. avgusta Pre 8 sati 24 minuta

Nagrada "Beli" u čast pisca Radovana Belog Markovića

Udruženje "Beli Povlen" iz Valjeva ustanovilo je novinarsku nagradu "Beli", u znak sećanja na Radovana Belog Markovića, jednog od najvećih srpskih književnika. Priznanje će biti dodeljeno 28....

Dečji parkić u Naselju Milorada Pavlovića (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Objavljena javna nabavka Pre 1 dan 8 sati

Za tri eko-parkića devet miliona dinara

Ministarstvo zaštite životne sredine i grad Valjevo sa devet miliona dinara finansiraće izgradnju tri eko-parkića u okviru projketa "Smanjenje zagađenja zemljišta nastalog usled emisija od divljih...  · 18 komentara