Izgradnja vrelovodne mreže  (foto: Kolubarske.rs)
Izgradnja vrelovodne mreže (foto: Kolubarske.rs)
10.09.2021, 09:32

Zatvorena za saobraćaj i Železnička ulica

č: | fb:

Zbog radova na izgradnji vrelovodne mreže u Železničkoj ulici, utvrđen je privremeni režim saobraćaja tokom izvođenja radova od 9. septembra. do 9. decembra 2021. godine, saopšteno je iz Gradske uprave.

 

Odobreno je preusmeravanje saobraćaja svih vozila iz dela Železničke ulice, od raskrsnice sa Ulicom Vuka Karadžića do raskrsnice sa Ulicom vojvode Mišića i u Ulici vojvode Mišića od raskrsnice sa Pantićevom ulicom do raskrsnice sa Ulicom vladike Nikolaja, na kojim se izvode radovi na izgradnji vrelovodne mreže.

 

Takođe, odobren je prolaz vozila na delu ulice zabranjenom za saobrćaj i to: za vozila za snabdevanje objekata, vozila stanara na postojeće parkinge i kolske ulaze u dvorišta i vozila izvođača radova koji nemaju alternativu za dopremu materijala na postojeća gradilišta u delu zatvorene ulice do ispred rova gde se obavezno fizičkim barijerama zatvara saobrćaj.

 

Zabranjuje se zaustavljanje i parkiranje vozila na kolovozu i trotoaru u Železničkoj ulici i Ulici vojvode Mišića gde se izvode radovi.

 

Radovi će se izvoditi fazno i izvođač radova je "Sinergy tech" iz Beograda, koji je u obavezi da obavesti javnost pre početka svake faze izvođenja radova u periodu trajanja te faze. U rešenju koje je uradilo nadležno odeljenje Gradske uprave Valjevo navedene su sve faze i zatvaranja ulica, kao i preusmeravanje javnog gradskog saobraćaja.

 

Faza 1 Zabranjuje se saobraćaj u Železničkoj ulici, od raskrsnice sa Ulicom Vuka Karadžića do raskrisnice sa Ulicom vojvode Mišića, bez ulaska u drugu graničnu raskrsnicu za vreme izvođenja radova na izgradnji vrelovodne mreže.

 

Faza 2 Zatvara se desni trotoar u Ulici vojvode Mišića, od raskrsnice sa Pantićevom ulicom do raskrsnice sa Železničkom ulicom, posmatrano iz smera Pantićeve ulice za vreme izvođenja radova na izgradnji vrelovodne mreže.

 

Faza 3 Dozvoljava se naizmenično propuštanje vozila slobodnom saobraćajnom trakom Ulice vojvode Mišića, za vreme izvođenja radova na izgradnji vrelovodne mreže.

 

Faza 4 Dozvoljava se naizmenično propuštanje vozila slobodnom saobraćajnom trakom Ulice vojvode Mišića, od raskrsnice sa Železničkom ulicom do raskrsnice sa Ulicom vladike Nikolaja, za vreme izvođenja radova na izgradnji vrelovodne mreže.

Aktuelno

Tešnjarske večeri (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 6.08.2022

"Mi, Valjevci!". Koji, šta, kako?

Lokalpatriotizam nije nužno provincijalizam, nego normalan izraz interesovanja (ne mora "ljubavi", to je nešto više), za svoju užu sredinu. Da li je čovek u njoj slučajno (tu se našao možda zbog...  · 18 komentara

Podzida uz kuću (foto: Kolubarske.rs)
Problemi vlasnika kuća pored budućeg Gerontološkog centra 5.08.2022

Podzida visoka preko tri metra "tik uz kuće"

"Očajni smo. Zazidali su nas! Po kom zakonu je dozvoljeno da se betonske podzide dižu na samo nekoliko metara od kuća u kojima žive ljudi", pitaju vlasnici objekata čiji se placevi graniče sa...  · 19 komentara

SNS u Novi Sad (foto: Kolubarske.rs)
Na obeležavanje godišnjice "Oluje" 4.08.2022

Valjevski naprednjaci otputovali u Novi Sad

Valjevski naprednjaci organizovano otputovali u Novi Sad na obeležavanju Dana sećanja na stradale i prognane u oružanoj akciji "Oluja". Zbog odlaska u Novi Sad gradonačelnik Valjeva neće otvoriti...  · 19 komentara