Radovi u Pantićevoj ulici ( četvrtak, 9.09.) (foto: Đorđe Đoković)
Radovi u Pantićevoj ulici ( četvrtak, 9.09.) (foto: Đorđe Đoković)
10.09.2021, 10:28

Sanirana oštećenja u Pantićevoj ulici

č: | fb:

Ekipa JKP Vodovod Valjevo sanirala je u četvrtak oštećenja na kanalizacionoj mreži u Pantićevoj ulici zbog kojih je potonuo deo kolovoza pored slivnika, što je predstavljalo problem, ali i opasnost, za vozače.

 

"Naša ekipa je izvršila iskop na mestu gde je nastalo ulegnuće u Pantićevoj ulici i ustanovila je da je na tom mestu slivnička cev u redu, ali je oštećena priključna cev od fekalne kanalizacije, što je izazvalo curenje na samom spoju, a samim tim i ispiranje materijala što je vremenom dovelo do ulegnuća kolovoza. Na ostala tri mesta u Pantićevoj ulici, gde postoje ista ulegnuća, intervencije su većim delom završene u četvrtak, a ostatak će biti u petak. Završetkom tih radova biće rešen problem oštećenja u Pantićevoj ulici", rekao je za Kolubarske.rs Ivan Filipović, direktor JKP Vodovod.

 

Podsećamo, nakon žalbe nekoliko naših sugrađana, pre svega stanara u Ulici dr Pantića da je kolovoz oštećen i potonuo te da su rupe zatrpane rizlom, a da problem nije rešen, pozvali smo nadležne u Gradskoj upravi i u Vodovodu. Tada je direktor Vodovoda Ivan Filipović obećao da će ekipa Vodovoda u četvrtak izaći na teren kako bi utvrdila da li je do ulegnuća asfalta došlo zbog cevi slivnika i, kako je rekao, "ukoliko jeste saniraćemo oštećenje i asfaltirati taj deo ulice u narednih desetak dana".

Oštećenje u Pantićevoj ulici ( četvrtak, 9.09.)

Oštećenje u Pantićevoj ulici ( četvrtak, 9.09.) (Foto: Đorđe Đoković)

 

Kolubarske.rs su tekst o ulegnućima u Pantićevoj ulici obajvile u sredu, 8. septembra, a ekipa Vodovoda je na licu mesta bila već sutradan, u četvrtak, kao što je i obećao direktor.

 

Rukovodilac Odeljenja za građevinsko zemljište i infrastrukturu Branko Vuković je rekao da "ukoliko JKP Vodovd nema sredstva, Grad će asfaltirati oštećenja u Pantićevoj ulici, ali oni pre toga treba da reše problem".

Aktuelno

Tamara Jokić (foto: Đorđe Đoković)
Nakon Tešnjarskih Herceg Novi… Pre 19 sati 2 minuta

Sjajna Tamara Jokić preko celog sveta do Valjeva

"U Valjevu uvek imam tremu i određenu odgovornost. Kada uporedim sa svim skorašnjim nastupima kao što su Njujork, Lisabon, Beograd, Smederevo i tako dalje, u Valjevu uvek postoji dodatan osećaj...  · 7 komentara

Mionica (foto: Đorđe Đoković)
Dogovoreno na sastanku sa premijerkom Pre 15 sati 44 minuta

Mionica dobija Centar za mlade

Mionica će dobiti savremeni Centar za mlade, prvi ovakvog tipa u ovom delu Srbije, dogovoreno je na radnom sastanku sa predsednicom Vlade Republike Srbije Anom Brnabić u Omladinskom centru OPENS u...  · 1 komentar

Mountain Music Fest (foto: MMF)
Završen Mountain Music Fest Pre 16 sati 42 minuta

Trodnevni spoj muzike, avanture i planine

Sedmi Mountain Music Fest, koji je proteklog vikenda održan na Divčibarama, uprkos najavljenom lošem vremenu, okupio je preko 3000 ljubitelja planine i kvalitetne muzike.  · 1 komentar