Kuca u azilu (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Kuca u azilu (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
11.09.2021, 07:32

Još jedna akcija udomljavanja udruženja "Čarna"

č: | fb:

Valjevsko Udruženje za zaštitu životinja "Črna" poziva sugrađane na još jednu akciju udomljavanja kuca i maca, koja će biti organizovana danas od 15 časova u parku prekoputa Centra za kulturu.

 

"Životinje koje će biti na štandu spremne su za novi dom, spremne su da usreće nekoga. Biće izložene i slike pasa, tako da, ako želite kućnog ljubimca, dođite kod nas u subotu. Sigurni smo da će neko od njih osvojiti vaše srce. Bacite pogled i na našu stranicu pa se o toj kuci ili maci, koja vam se dopadne, možete lično raspitati. Takođe, možete nas posetiti ako želite da se upoznamo, družimo, ako želite nešto da nas pitate. Jako se radujemo ovoj suboti i nadamo se velikom odzivu", piše u pozivu za današnju akciju Udruženja "Čarna" koja se realizuje u okviru projekta "Glas valjevskog Džekija", podržanog od fondacije "Trag".

 

Aktuelno

Voda nije za piće (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 9 sati 35 minuta

Voda na Divčibarama nije za piće

Voda na Divčibarama nije za piće zbog poremećaja u kvalitetu sirove vode, saopšteno je iz JKP Vodovod Valjevo. Poboljšanje kvaliteta vode se očekuje već sa prvim padavinama, navodi se u saopštenju.  · 5 komentara