Dušan Ružičić (foto: Đorđe Đoković)
Dušan Ružičić (foto: Đorđe Đoković)
23.10.2021, 09:03

Doktor Dušan Ružičić podneo ostavku u Gradskom veću

č: | fb:

Doktor Dušan Ružičić, specijalista interne medicine, podneo je ostavku na mesto člana Gradskog veća. Tu informaciju je, bez navođenja razloga, saopštila predsednica Skupštine grada dr Snežana Rakić na jučerašnjoj sednici lokalnog parlamenta.

 

Dr Ružičić je, kao nestranačka ličnost, na poziv nove gradske vlasti u avgustu 2020. godine postao član Gradskog veća zadužen za zdravstvo.

 

Rođen je 1985. godine u Valjevu. Završio je Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu, na kome je diplomirao kao prvi u generaciji, sa prosekom 9,91. Dr Ružičić je sa 33 godine postao najmlađi doktor medicinskih nauka u istoriji valjevske bolnice. 

 

Za sada nije poznato zbog čega je doneo odluku da se povuče iz Gradskog veća.

 

 

Aktuelno

Dobitnici Vidovdanske nagrade (foto: Dragana Nedeljković)
Za izvanredne rezultate Pre 14 minuta

Vidovdnske nagrade najboljim ubskim đacima i pedagozima

Ukupno je dodeljeno 155 nagrada, od čega 126 "vukovcima" i najuspešnijima na državnim i međunarodnim takmičenjima, a 29 njihovim nastavnicima i profesorima. Uručene su im novčane nagrade.

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 1 sati 10 minuta

Dečji nestašluk i propusti odraslih, nisu isto...

Skorašnje pevanje osnovaca (sa sve učiteljicama!) u Novom Sadu, pored ostalog i "Ne volim te Alija, zato što si balija!", izazvalo je manje pažnje medija nego što zaslužuje! Normalno, još jedan...