Ivan Manić  (foto: Đorđe Đoković)
Ivan Manić (foto: Đorđe Đoković)
08.11.2021, 10:17

Valjevac Ivan Manić pobednik "Slagalice"

č: | fb:

Četrdesetčetvorogodišnji nastavnik engleskog jezika u valjevskoj Medicinskoj školi Ivan Manić pobednik je 143. ciklusa kviza "Slagalica". Ivanu to nije prvi kviz, niti mu je prvi put da je bio šampion znanja.

 

Za portal Nova.rs kaže da je upravo tokom pandemije odlučio da se okuša u kvizovima. U Poteri je sa ekipom osvojio 900.000 dinara, što je tada bio rekord kviza. U "Stigni me, ako znaš" prijavila ga je ćerka i tu je osvojio pola miliona. Na kraju, pobeda u ciklusu Slagalice donela mu je 150.000 dinara i knjige. 

 

"Učestvovao sam u muzičkom takmičenju 3K-dur, koje je emitovano na Trećem kanalu RTS-a, i to u sezoni kad je pobedila Jelena Tomašević. Muzikom se bavim već 25 godina, kažu ljudi solidno, ali od starta sam znao da od toga neću živeti. Uvek sam voleo malo jači zvuk. I sad imam bend, zove se Aftershock. U pitanju je kaver bend, ja pevam. Do početka pandemije imali smo lepo razrađenu šemu sa svirkama", rekao je Manić.

 

Kaže da "ko voli prirodu, decu i rokenrol – taj ne može da bude loš čovek". Kod njega je taj spoj ostvaren kroz posvećenost ekologiji, rad sa školarcima i – bend. Prateći rokenrol vezu, shvatamo da ga znamo od mnogo pre nego što je počeo da se pojavljuje u kvizovima, piše portal Nova.rs.

 

Valjevcima je, pored rokenrola, Ivan Manić poznat i kao aktivsta Udruženja građana Lokalni front Valjevo i to, kako mnogi kažu, "baš aktivan aktivista Lokalnog fronta Valjevo".

 

Aktuelno

Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
Gost-post: dr Slobodan Ilić Pre 38 minuta

Odgovornost "ne stanuje" u "sivonji"

Interes odgovornih za budžet jeste da se istina o trošenju sredstava skloni, a oni direktniji bi rekli sakrije od građana i zato se trude da programski budžet i sve oko njega bude velika "crna...  · 1 komentar

Saop[tenje Pre 1 dan 3 sati

Voda u Kamenici je za piće

JKP Vodovod obaveštava korisnike koji se snabdevaju sa vodovoda Valjevska Kamenica da je voda u distributivnoj mreži za piće i da po svim parametrima odgovara Pravilniku o higijenskoj ispravnosti...  · 1 komentar