Protest, 27.11. (ilustracija) (foto: skrinšot)
Protest, 27.11. (ilustracija) (foto: skrinšot)
04.12.2021, 08:11

Protesti u 40 gradova Srbije, među njima i Valjevo

č: | fb:

Ekološki protesti i blokade saobraćajnica biće organizovani danas u 14 časova u 40 gradova širom Srbije, a zahtevi demonstranata su povlačenje zakona o eksproprijaciji i referendumu.

 

Aktivisti su potvrdili da će proteste i blokade organizovati Novi Pazar, Nova Varoš, Kikinda, Novi Sad, Požega, Niš, Beograd, Veliko Gradište, Loznica, Smederevo, Užice, Prijepolje, Požarevac, Sremska Mitrovica, Toplica, Boljevac, Valjevo, Gornji Milanovac, Jagodina, Lazarevac, Kostolac, Leskovac, Subotica, Kraljevo, Šabac, Kula i Kragujevac.

 

Prema informacijama sa društvenih mreža, narodni pokret "Marš s Kolubare" organizuje u subotu u 14 časova veliki narodni zbor u Popučkama na platou ispred trgovine Europrom. Kako je naglašeno u obaveštenju za javnost, skup je prijavljen i održaće se bez blokade regionalnog puta Valjevo-Lajkovac. 

 

Aktuelno

Valjevo (gradska kuća) (foto: Đorđe Đoković)
Izostao novac Ministarstva i stranaca za vrtiće 23.05.2022

Ništa bez gradske kase

O pretvaranju stare "Šeste škole" u vrtiće, kao najznačajnijem projektu, gradonačelnik Gojković govorio na sednci Skupštine grada 20. maja, a pre toga i 11. marta. Razlika je u tome što se pre dva...  · 6 komentara