Ukrašavanje grada (foto: Kolubarske.rs)
Ukrašavanje grada (foto: Kolubarske.rs)
11.12.2021, 10:33

Praznično ukrašavanje grada

č: | fb:

Danas je počelo praznično ukrašavanje Valjeva, kao i prethodnih godina prvo se postavlja nakit u glavnoj Karađorđevoj ulici, a potom sledi ukrašavanje trgova i Bid zone.

 

Novi ukrasi nisu nabavljeni ove kao ni prethodne četiri godine tako da će biti korišćena stara dekoracija, kupljena 2016. i 2017. godine, koja je koštala 12 miliona dinara.

Ukrašavanje grada

Ukrašavanje grada (Foto: Kolubarske.rs)

 

Rukovodilac Odeljenja za građevinsko zemljište i infrastrukturu Branko Vuković potvrdio je za Kolubarske.rs da ove godine nije kupovan novi nakit, za to bi bilo potrebno izdvojiti nekoliko miliona dinara.

 

U Karađorđevoj ulici, na trgovima i u Bid zoni biće postavljene svetleće zvezde, lampioni, "led zavese" i dekorativne jelke, dok ostali delovi grada neće biti ukrašeni jer nema dovojno nakita.

 

Aktuelno

Polet i Vidrak (foto: Đorđe Đoković)
Brigo moja pređi na drugoga Pre 1 dan 6 sati

"Polet" će biti pripojen "Vidraku"

Pokrenuta inicijativa da JKP "Polet" bude pripojeno JKP "Vidrak", zbog velikih višegodišnjih problema u poslovanju tog javnog preduzeća koje gazduje valjevskim pijacama, potvrđeno je Kolubarskim.rs...  · 21 komentara

Popunjavanje upitnika (foto: Branko Petrović)
Obeležen Nacionalni dan bez duvana Pre 1 dan 4 sati

"Svaka cigareta smeta"

Obeležen je Nacionalni dan bez duvana akcijom na Gradskom trgu. Građanima je deljen zdravstveno-vaspitni materijal, popunjavali su upitnik - test procene nikotinske zavisnosti. Istraživanja u...  · 1 komentar