Paketi pomoći (foto: Europrom)
Paketi pomoći (foto: Europrom)
18.12.2021, 11:20

"Europrom" poklanja 1300 paketa pomoći

č: | fb:

Kompanija "Europrom", kao društveno odgovorna, najveći deo budžeta namenjenog donacijama usmerava na poboljšanje kvaliteta zdravstva i na socijalno najugroženije kategorije stanovništva.

 

Upravo zbog toga rukovodstvo kompanije je odlučilo da i ove godine, povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, pokloni 1300 "ljubičastih" paketa pomoći socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama sa teritorije devet opština zapadne Srbije.

 

Paketi će biti raspoređeni u opštine u kojima "Europrom" ima svoje maloprodajne objekte, kao i u opštinu Koceljeva u kojoj se planira otvaranje maloprodajnog objekta "Europrom"-a početkom naredne godine.

 

U Valjevu će biti podeljeno 550 "ljubičastih" paketa, po stotinu paketa biće poklonjeno u Lajkovac, Mionicu, Osečinu, Kosjerić, Krupanj, Loznicu i u Koceljevu, dok će 50 paketa biti podeljeno na Ubu.

 

Podela pakata pomoći biće realizovana u saradnji sa Crvenim krstom Valjeva i svake opštine. Crveni krst će u svakoj lokalnoj samoupravi do kraja decembra 2021. godine podeliti "ljubičaste" prehrambene pakete prema svojoj evidenciji socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama.

 

"Verujemo da će akcija biti završena uspešno, i da ćemo zajedno učiniti da se onima kojima je to najpotrebnije ova godina završi na lakši i lepši način", rekla je Bojana Perić, direktor marketinga kompanije "Europrom".

Aktuelno

Ski staza Crni vrh Divčibare (foto: Divčibare Ski Resort )
Od petka 3. februara 3.02.2023

Kreće skijanje na stazi Crni vrh na Divčibarama

Prvo ovogodišnje skijanje na ski stazi "Crni vrh" na Divčibarama počinje danas. Na stazi ima 30 centimetara utabanog snega, i narednih dana biće dodatnog osnežavanja, a prema prognozi meteorologa...