Paketi pomoći (foto: Europrom)
Paketi pomoći (foto: Europrom)
18.12.2021, 11:20

"Europrom" poklanja 1300 paketa pomoći

č: | fb:

Kompanija "Europrom", kao društveno odgovorna, najveći deo budžeta namenjenog donacijama usmerava na poboljšanje kvaliteta zdravstva i na socijalno najugroženije kategorije stanovništva.

 

Upravo zbog toga rukovodstvo kompanije je odlučilo da i ove godine, povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, pokloni 1300 "ljubičastih" paketa pomoći socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama sa teritorije devet opština zapadne Srbije.

 

Paketi će biti raspoređeni u opštine u kojima "Europrom" ima svoje maloprodajne objekte, kao i u opštinu Koceljeva u kojoj se planira otvaranje maloprodajnog objekta "Europrom"-a početkom naredne godine.

 

U Valjevu će biti podeljeno 550 "ljubičastih" paketa, po stotinu paketa biće poklonjeno u Lajkovac, Mionicu, Osečinu, Kosjerić, Krupanj, Loznicu i u Koceljevu, dok će 50 paketa biti podeljeno na Ubu.

 

Podela pakata pomoći biće realizovana u saradnji sa Crvenim krstom Valjeva i svake opštine. Crveni krst će u svakoj lokalnoj samoupravi do kraja decembra 2021. godine podeliti "ljubičaste" prehrambene pakete prema svojoj evidenciji socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama.

 

"Verujemo da će akcija biti završena uspešno, i da ćemo zajedno učiniti da se onima kojima je to najpotrebnije ova godina završi na lakši i lepši način", rekla je Bojana Perić, direktor marketinga kompanije "Europrom".

Aktuelno

Radovan Beli MArković (foto: Đorđe Đoković)
Predlozi do 21. avgusta Pre 1 sati 32 minuta

Nagrada "Beli" u čast pisca Radovana Belog Markovića

Udruženje "Beli Povlen" iz Valjeva ustanovilo je novinarsku nagradu "Beli", u znak sećanja na Radovana Belog Markovića, jednog od najvećih srpskih književnika. Priznanje će biti dodeljeno 28....

Dečji parkić u Naselju Milorada Pavlovića (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Objavljena javna nabavka Pre 1 dan 1 sati

Za tri eko-parkića devet miliona dinara

Ministarstvo zaštite životne sredine i grad Valjevo sa devet miliona dinara finansiraće izgradnju tri eko-parkića u okviru projketa "Smanjenje zagađenja zemljišta nastalog usled emisija od divljih...  · 13 komentara