Paketi pomoći (foto: Europrom)
Paketi pomoći (foto: Europrom)
18.12.2021, 11:20

"Europrom" poklanja 1300 paketa pomoći

č: | fb:

Kompanija "Europrom", kao društveno odgovorna, najveći deo budžeta namenjenog donacijama usmerava na poboljšanje kvaliteta zdravstva i na socijalno najugroženije kategorije stanovništva.

 

Upravo zbog toga rukovodstvo kompanije je odlučilo da i ove godine, povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, pokloni 1300 "ljubičastih" paketa pomoći socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama sa teritorije devet opština zapadne Srbije.

 

Paketi će biti raspoređeni u opštine u kojima "Europrom" ima svoje maloprodajne objekte, kao i u opštinu Koceljeva u kojoj se planira otvaranje maloprodajnog objekta "Europrom"-a početkom naredne godine.

 

U Valjevu će biti podeljeno 550 "ljubičastih" paketa, po stotinu paketa biće poklonjeno u Lajkovac, Mionicu, Osečinu, Kosjerić, Krupanj, Loznicu i u Koceljevu, dok će 50 paketa biti podeljeno na Ubu.

 

Podela pakata pomoći biće realizovana u saradnji sa Crvenim krstom Valjeva i svake opštine. Crveni krst će u svakoj lokalnoj samoupravi do kraja decembra 2021. godine podeliti "ljubičaste" prehrambene pakete prema svojoj evidenciji socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama.

 

"Verujemo da će akcija biti završena uspešno, i da ćemo zajedno učiniti da se onima kojima je to najpotrebnije ova godina završi na lakši i lepši način", rekla je Bojana Perić, direktor marketinga kompanije "Europrom".

Aktuelno

Postavljanje LED rasvete (foto: Kolubarske.rs)
Modernizacija i ušteda Pre 13 sati 35 minuta

U toku je zamena svetiljki novom LED rasvetom

U Valjevu je u toku postavljanje LED rasvete najsavremenije generacije koja će zameniti postojeće stare živine svetiljke. Do sada je zamenjeno preko 9000 od 11.782 svetiljke koliko je predviđeno...  · 3 komentara

Zagađen vazduh u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 8 sati 59 minuta

Promenama do čistog vazduha u Valjevu

Od početka godine Valjevo već broji 64 dana sa prekomerno zagađenim vazduhom, skoro dvostruko premašujući godišnji limit, navodi u saopštenju Lokalni odgovor. "Na građanima Valjeva je da ocene da...