Lokalni front Va (foto: Đorđe Đoković)
Lokalni front Va (foto: Đorđe Đoković)
27.12.2021, 10:07

Lokalni front Va pristupio građanskoj platformi "Akcija"

č: | fb:

Udruženje građana Lokalni front Va i zvanično je pristupio Otvorenoj građanskoj platformi "Akcija" u čijem sastavu će valjevski "frontovci" izaći na najavljene aprilske izbore za poslanike Skupštine Srbije.

 

Ovo je odlučeno na Skupštini Lokalnog fronta koja je održana u nedelju na kojoj su izabrani novi organi i na kojoj su evidentirani i prvi kandidati Lokalnog fronta koji će učestvovati u postupku predizbora za listu "Akcije" na prolećnim izborima.

 

Za predsednika Upravnog odbora izabran je Ivan Manić, potpredsednik će biti Predrag Savić, a ostali članovi Upravnog odbora Lokalnog fronta VA su Ljubomir Radović, Dejan Đerić i Adam Radosavljević.

 

Predsednik Skupštine udruženja će biti odbornik u Skupštini grada Valjeva Željko Trifunović, dok će predsedništvo Skupštine udruženja činiti Draginja Ristić i Dragan Radosavljević. Izabran je i tročlani Nadzorni odbor koji čine Milan Mijailović, Jasminka Nedeljković i Stevan Rašković.

Aktuelno

Štand Valjeva u Dučićevoj ulici (foto: Borka Marković)
Valjevci u zvaničnom programu otvaranja letnje sezone Pre 22 sati 42 minuta

Uspešan nastavak saradnje Valjeva i Trebinja

Delegacija Valjeva prisustvovala je zvaničnom programu otvaranja letnje sezone grada Trebinja koji nosi slogan "Trebinje – Grad koji volite" i predstavila naš grad u najboljem svetlu, a saradnja je...  · 5 komentara

Plaćen intervju u Blicu (foto: )
"Preporod Valjeva" ima svoju cenu 27.05.2022

Intervju Blicu gradonačelnik platio 480.000 dinara

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković je novcem iz gradske kase platio 480.000 dinara svoj intervju u "Blicu". Novac za to nije bio planiran u budžetu kada je ugovor potpisan, plaćen je ove godine...  · 34 komentara