Lokalni front Va (foto: Đorđe Đoković)
Lokalni front Va (foto: Đorđe Đoković)
27.12.2021, 10:07

Lokalni front Va pristupio građanskoj platformi "Akcija"

č: | fb:

Udruženje građana Lokalni front Va i zvanično je pristupio Otvorenoj građanskoj platformi "Akcija" u čijem sastavu će valjevski "frontovci" izaći na najavljene aprilske izbore za poslanike Skupštine Srbije.

 

Ovo je odlučeno na Skupštini Lokalnog fronta koja je održana u nedelju na kojoj su izabrani novi organi i na kojoj su evidentirani i prvi kandidati Lokalnog fronta koji će učestvovati u postupku predizbora za listu "Akcije" na prolećnim izborima.

 

Za predsednika Upravnog odbora izabran je Ivan Manić, potpredsednik će biti Predrag Savić, a ostali članovi Upravnog odbora Lokalnog fronta VA su Ljubomir Radović, Dejan Đerić i Adam Radosavljević.

 

Predsednik Skupštine udruženja će biti odbornik u Skupštini grada Valjeva Željko Trifunović, dok će predsedništvo Skupštine udruženja činiti Draginja Ristić i Dragan Radosavljević. Izabran je i tročlani Nadzorni odbor koji čine Milan Mijailović, Jasminka Nedeljković i Stevan Rašković.

Aktuelno

Polet i Vidrak (foto: Đorđe Đoković)
Brigo moja pređi na drugoga Pre 1 dan 7 sati

"Polet" će biti pripojen "Vidraku"

Pokrenuta inicijativa da JKP "Polet" bude pripojeno JKP "Vidrak", zbog velikih višegodišnjih problema u poslovanju tog javnog preduzeća koje gazduje valjevskim pijacama, potvrđeno je Kolubarskim.rs...  · 21 komentara

Popunjavanje upitnika (foto: Branko Petrović)
Obeležen Nacionalni dan bez duvana Pre 1 dan 5 sati

"Svaka cigareta smeta"

Obeležen je Nacionalni dan bez duvana akcijom na Gradskom trgu. Građanima je deljen zdravstveno-vaspitni materijal, popunjavali su upitnik - test procene nikotinske zavisnosti. Istraživanja u...  · 1 komentar