Zastave na pola koplja (foto: Đorđe Đoković)
Zastave na pola koplja (foto: Đorđe Đoković)
29.12.2021, 07:58

Dan žalosti u Valjevu

č: | fb:

Na teritoriji grada Valjeva je danas, 29. decembra, proglašen Dan žalosti povodom pogibije troje mladih u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak na putu Valjevo-Šabac kod mesta Draginje.

 

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković i svi njegovi saradnici izražavaju duboko saučešće porodicama poginulih mladih ljudi iz Valjeva i Osečine.

 

Teška saobraćajna nesreća se dogodila u utorak u selu Draginje, kada je vozač putničkog vozila "pežo 307" valjevskih registarskih oznaka N.A. (20) iz Osečine izgubio kontrolu, prešao u suprotnu u traku i direktno se sudario sa kamionom.

 

Na licu mesta poginuli su svi putnici u automobilu. Pored vozača, nastradala je devojka I.M. (20) iz Valjeva koja je u trenutku nesreće bila na mestu suvozača i O.P. (21) iz Valjeva.

 

Kako prenosi Blic, užasna vest o pogibiji troje mladih Valjevaca potresla je grad na Kolubari koji je ostao bez perspektivnih studenata i uspešnih sportista.

 

Nastradali O.P. je ove sezone bio jedan od najboljih igrača valjevskog Rukometnog kluba "Metalac". On je bio najbolji strelac tima i najbolji strelac na nedavnom rukometnom memorijalu Nikola Jevremović Gužva u Valjevu.

 

Vozač "pežoa" N.A. bio je student Tehničkog fakulteta u Novom Sadu. Rođeni Osečanac je u Valjevu završio srednju Tehničku školu, a potom upisao fakultet u Novom Sadu. Košarku je trenirao u valjevskom "Studentu", a trenutno je igrao za KK "Osečina". Njegova devojka I.M takođe je bila studentkinja u Novom Sadu.

 

Aktuelno

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 18 sati 42 minuta

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 1 komentar

 (foto: )
Nedelja lepog pevanja Pre 18 sati 43 minuta

Sedmi horfest u Valjevu

Muzička škola "Živorad Grbić" je po sedmi put organizator izuzetno renomiranog festivala horova HORFEST. Od 18. do 21. aprila nastupaće 24 hora i vokalnih grupa na sceni valjevske muzičke škole, u...

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje 17.04.2024

Ponovo dozvoljene posete u valjevskoj bolnici

U valjevskoj bolnici su ponovo dozvoljene posete pacijentima koji su na bolničkom lečenju, saopštila je PR služba Zdravstvenog centra Valjevo. Kako je saopšteno, u posetu može doći samo jedna osoba.  · 2 komentara