Zastave na pola koplja (foto: Đorđe Đoković)
Zastave na pola koplja (foto: Đorđe Đoković)
29.12.2021, 07:58

Dan žalosti u Valjevu

č: | fb:

Na teritoriji grada Valjeva je danas, 29. decembra, proglašen Dan žalosti povodom pogibije troje mladih u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak na putu Valjevo-Šabac kod mesta Draginje.

 

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković i svi njegovi saradnici izražavaju duboko saučešće porodicama poginulih mladih ljudi iz Valjeva i Osečine.

 

Teška saobraćajna nesreća se dogodila u utorak u selu Draginje, kada je vozač putničkog vozila "pežo 307" valjevskih registarskih oznaka N.A. (20) iz Osečine izgubio kontrolu, prešao u suprotnu u traku i direktno se sudario sa kamionom.

 

Na licu mesta poginuli su svi putnici u automobilu. Pored vozača, nastradala je devojka I.M. (20) iz Valjeva koja je u trenutku nesreće bila na mestu suvozača i O.P. (21) iz Valjeva.

 

Kako prenosi Blic, užasna vest o pogibiji troje mladih Valjevaca potresla je grad na Kolubari koji je ostao bez perspektivnih studenata i uspešnih sportista.

 

Nastradali O.P. je ove sezone bio jedan od najboljih igrača valjevskog Rukometnog kluba "Metalac". On je bio najbolji strelac tima i najbolji strelac na nedavnom rukometnom memorijalu Nikola Jevremović Gužva u Valjevu.

 

Vozač "pežoa" N.A. bio je student Tehničkog fakulteta u Novom Sadu. Rođeni Osečanac je u Valjevu završio srednju Tehničku školu, a potom upisao fakultet u Novom Sadu. Košarku je trenirao u valjevskom "Studentu", a trenutno je igrao za KK "Osečina". Njegova devojka I.M takođe je bila studentkinja u Novom Sadu.

 

Aktuelno

Polet i Vidrak (foto: Đorđe Đoković)
Brigo moja pređi na drugoga Pre 1 dan 5 sati

"Polet" će biti pripojen "Vidraku"

Pokrenuta inicijativa da JKP "Polet" bude pripojeno JKP "Vidrak", zbog velikih višegodišnjih problema u poslovanju tog javnog preduzeća koje gazduje valjevskim pijacama, potvrđeno je Kolubarskim.rs...  · 21 komentara

Popunjavanje upitnika (foto: Branko Petrović)
Obeležen Nacionalni dan bez duvana Pre 1 dan 3 sati

"Svaka cigareta smeta"

Obeležen je Nacionalni dan bez duvana akcijom na Gradskom trgu. Građanima je deljen zdravstveno-vaspitni materijal, popunjavali su upitnik - test procene nikotinske zavisnosti. Istraživanja u...  · 1 komentar