Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
05.01.2022, 07:56

Uzrok nesreće u Draginju moždani udar koji je za volanom doživeo Nemanja Aćimović

č: | fb:

"Novosti" nezvanično saznaju da je moždani udar, koji je za volanom "pežoa 307" doživeo Nemanja Aćimović (20) iz Osečine, uzrok teške saobraćajne nesreće 28. decembra u selu Draginje, na putu Šabac–Valjevo, u kojoj su na mestu poginuli i njegova devojka Irena Maksimović (20) i Ognjen Pejić (21), oboje iz Valjeva.

 

Obdukcija je pokazala da je Nemanja neposredno pred stravičan sudar automobila sa kamionom koji je dolazio iz suprotnog pravca već bio mrtav.

 

Nesreća u kojoj je stradalo troje mladih dogodila se na pravoj deonici magistralnog puta, a "pežo" koji se kretao ka Valjevu je bez preticanja i tragova kočenja iznenada prešao na suprotnu traku i udario u prednji levi deo kamiona, koji je dolazio u susret.

 

"Novosti" pišu da je vozač teretnjaka uočio da je mladić digao ruke sa volana automobila prema svojoj glavi i da je onda došlo do skretanja u suprotnu traku i sudara.

 

Nemanja je u Novom Sadu studirao Tehnički, a njegova devojka Irena Pravni fakultet. Bio je sportista, trenirao je i igrao košarku u rodnoj Osečini. Ognjen Pejić bio je perspektivni igrač i najbolji strelac Rukometnog kluba "Metalac" u Valjevu.

Aktuelno

Đaci generacije i vukovci (foto: www.lajkovac.rs)
Na prijemu u Gradskoj kući Pre 3 sati 47 minuta

Nagrađeni lajkovački đaci generacije i "vukovci"

U Gradskoj kući Lajkovac organizovan je prijem na kome su dodeljene nagrade đacima generacije i "vukovcima". Za izuzetne rezultate u školovanju dobili su laptopove, tablete i knjige. Nekoliko dece...  · 1 komentar