Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
05.01.2022, 07:56

Uzrok nesreće u Draginju moždani udar koji je za volanom doživeo Nemanja Aćimović

č: | fb:

"Novosti" nezvanično saznaju da je moždani udar, koji je za volanom "pežoa 307" doživeo Nemanja Aćimović (20) iz Osečine, uzrok teške saobraćajne nesreće 28. decembra u selu Draginje, na putu Šabac–Valjevo, u kojoj su na mestu poginuli i njegova devojka Irena Maksimović (20) i Ognjen Pejić (21), oboje iz Valjeva.

 

Obdukcija je pokazala da je Nemanja neposredno pred stravičan sudar automobila sa kamionom koji je dolazio iz suprotnog pravca već bio mrtav.

 

Nesreća u kojoj je stradalo troje mladih dogodila se na pravoj deonici magistralnog puta, a "pežo" koji se kretao ka Valjevu je bez preticanja i tragova kočenja iznenada prešao na suprotnu traku i udario u prednji levi deo kamiona, koji je dolazio u susret.

 

"Novosti" pišu da je vozač teretnjaka uočio da je mladić digao ruke sa volana automobila prema svojoj glavi i da je onda došlo do skretanja u suprotnu traku i sudara.

 

Nemanja je u Novom Sadu studirao Tehnički, a njegova devojka Irena Pravni fakultet. Bio je sportista, trenirao je i igrao košarku u rodnoj Osečini. Ognjen Pejić bio je perspektivni igrač i najbolji strelac Rukometnog kluba "Metalac" u Valjevu.

Aktuelno

Dragan Stojković (foto: skrinšot RTS)
Bez kraja Pre 18 sati 45 minuta

Da nije prevelika doza, za jedan dan?

U tek minuli ponedeljak, čusmo dve izjave. Za enciklopedije! Ne baš svetske mudrosti, ali svetske sigurno. Naravno, ukoliko svet nema pametnija posla, nego da sluša ili čita šta se kod nas priča....  · 3 komentara

Zdanje na Desankinom vencu (foto: Đorđe Đoković)
U zdanju na Desankinom vencu Pre 23 sati 9 minuta

Gradska kuća za posebne prilike

Zdanje na Desankinom vencu biće adaptirano i rekonstruisano u Gradsku kuću, odlučili su odbornici Skupštine grada. Osim za potrebe organa Grada, prostor bi se koristio za protokolarne prijeme,...  · 4 komentara