IS Petnica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
IS Petnica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
11.01.2022, 12:55

Branko Jakovljević v.d. direktora IS Petnica

č: | fb:

Upravni odbor Istraživačke stanice Petnica izabrao je Branka Jakovljevića za vršioca dužnosti direktora IS Petnica počev od 1. decembra 2021. godine, objavljeno je na sajtu ove naučno istraživačke ustnove.

 

Branko Jakovljević je jedan od članova osnivača Istraživačke stanice i u Petnici je od njenih početaka 1980ih godina. Tokom proteklih nekoliko decenija starao se o ekonomskom poslovanju Istraživačke stanice kao pomoćnik direktora zadužen za finansije, a poziciju direktora prihvatio je kako bi u narednom periodu pomogao da Petnica što efikasnije sprovede započete reforme uz očuvanje kontinuiteta rada.

 

Podsećamo, Nikola Božić je krajem juna prošle godine podneo ostavku na mesto direktora IS Petnica, a Upravni odbor Petnice podržao je njegovu ostavku, koja je usledila nakon što su mediji objavili svedočanstva pet devojaka o seksualnom nasilju koje su doživele od jednog od zaposlenih u toj instituciji.

Aktuelno

Polet i Vidrak (foto: Đorđe Đoković)
Brigo moja pređi na drugoga Pre 1 dan 5 sati

"Polet" će biti pripojen "Vidraku"

Pokrenuta inicijativa da JKP "Polet" bude pripojeno JKP "Vidrak", zbog velikih višegodišnjih problema u poslovanju tog javnog preduzeća koje gazduje valjevskim pijacama, potvrđeno je Kolubarskim.rs...  · 21 komentara

Popunjavanje upitnika (foto: Branko Petrović)
Obeležen Nacionalni dan bez duvana Pre 1 dan 3 sati

"Svaka cigareta smeta"

Obeležen je Nacionalni dan bez duvana akcijom na Gradskom trgu. Građanima je deljen zdravstveno-vaspitni materijal, popunjavali su upitnik - test procene nikotinske zavisnosti. Istraživanja u...  · 1 komentar